Top Mix Arrow Flat Method Feeder - L Šerykla
    Top Mix Arrow Flat Method Feeder - L Šerykla

    Top Mix Arrow Flat Method Feeder - L Šerykla

    TM620
    4,09 €
    Su mokesčiais
    Preliminari mėnesinė įmoka nuo 1.39€
    Greitas pristatymas

    "Top Mix Arrow Flat Method Feeder - L" - perkelia šėrimo patikimumą į kitą lygį. Tai šerykla, skirta supaprastinti meškeriojimo procesą, kad jis būtų efektyvesnis tiek pradedantiesiems, tiek patyrusiems meškeriotojams.

    Panaši prekė mūsų parduotuvėje: https://krante.lt/lt/jaukinimo-reikmenys/4501-top-mix-arrow-flat-method-feeder-xl-serykla-.html

    Svoris
    • 30g
    • 60g
    • 45g.
    • 80g.

     
    •  Dydis: „L“ pavadinime nurodo dydį, o ši šerykla iš tikrųjų atitinka savo pavadinimą. Didesnis jos dydis reiškia, kad joje gali tilpti nemažas kiekis jauko, todėl ji puikiai tinka tais atvejais, kai reikia didesnio pašaro norint pritraukti ir išlaikyti žuvį.
    • Pagerintas užmetimas: metimo tikslumas yra labai svarbus meškeriojant, o "Top Mix Arrow Flat Method Feeder L" puikiai tinka tikslumui gerinti. Plokščias šeryklos dizainas kartu su aerodinamine forma užtikrina, kad būtų galima užmesti tiksliai ir pasiekti numatytą atstumą.
    • Jauko išsklaidymas: ši šerykla skirta efektyviai išsklaidyti jauką, sukuriant koncentruotą žuvų traukos zoną. Unikalus dizainas leidžia jaukui lėtai atsilaisvinti, todėl žuvis sudomins ilgą laiką. Ši funkcija ypač naudinga, kai bandoma išlaikyti žuvis maitinimosi zonoje.
    • Patvarumas: Pagaminta iš aukštos kokybės medžiagų, "Top Mix Arrow Flat Method Feeder L" yra sukurta taip, kad atlaikytų meškeriojimo sunkumus. Ji gali atlaikyti metimo įtampą, smūgius į vandenį ir nusidėvėjimą reguliariai naudojant, todėl ilgą laiką išliks patikimu įrankiu meškeriotojo rinkinyje.
    • Universalumas ir sėkmė: "Top Mix Arrow Flat Method Feeder L" populiarėja ne tik dėl savo savybių, bet ir dėl universalumo. Ji gali būti naudojama įvairiose žvejybos vandenyse, tiek gėlame, tiek sūriame vandenyje, ir yra veiksminga gaudant įvairias žuvų rūšis. Šis prisitaikymas yra pagrindinis veiksnys, lemiantis jos sėkmę tarp žvejų.
    Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

    Jums taip pat gali patikti

    Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

    16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

    Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
    Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą