• Nauja
Paruoštos Krante.lt Kanapių Sėklos Skardinėje...
Paruoštos Krante.lt Kanapių Sėklos Skardinėje 600g. ( Pluoštinės Kanapės)

Paruoštos Krante.lt Kanapių Sėklos Skardinėje 600g. ( Pluoštinės Kanapės)

KRN159
4,99 €
Su mokesčiais
Preliminari mėnesinė įmoka nuo 1.7€
Greitas pristatymas

Paruoštos Krante.lt Kanapių Sėklos Skardinėje 600g. ( Pluoštinės Kanapės) - pluoštinių kanapių sėklos - puikus sprendimas žvejams, padedantis pritraukti žuvį į savo žūklavietę. Kanapių sėklos itin vilioja žuvis. Jos skatina žuvies matinimąsi ir pagerina jų virškinimo sistemą. Skardinėje 600g. paruoštų kanapių sėklų. 

Panaši prekė mūsų puslapyje: https://krante.lt/lt/grudiniai-jaukai/4132-kanapes-dynamite-baits-frenzied-hempseed-can-350g.html

 

Paruoštos kanapių sėklos: Šis produktas susideda iš kanapių sėklų. Kanapių sėklos yra natūralus masalas, kurį žvejai naudoja žuvims privilioti. Jos ypač populiarios karpių žūklėje.

600g. skardinė: „600g“ nurodo gaminio svorį skardinėje. Šis kiekis tinkamas kai reikalingas nedidelis kiekis šviežaus produkto.

Naudojimas: Kanapių sėklos dažniausiai naudojamos su kitomis grūdinėmis kultūromis, kad mišinys dar labiau viliotų karpius.

Atraktantas: Kanapių sėklos yra žinomos dėl savo natūralių traukos savybių. Jos išskiria aliejų ir kvapus į vandenį, kurie gali pritraukti žuvis į jūsų jaukinimo vietą.

Žuvų rūšys: ypač veiksmingos tokioms žuvų rūšims kaip karpiai, lynai, karosai, karšiai.

Universalumas: Kanapių sėklos yra universalios ir gali būti naudojamos įvairiose žvejybos situacijose. Jos gali būti naudojamos tiek komerciniuose tiek laukiniuose ežeruose.

Konservuotos: produktas tiekiamas skardinėje, kuri padeda išsaugoti kanapių sėklų šviežumą ir išlaiko gerą būklę, kol būsite pasiruošę jas naudoti.

Žvejybos entuziastai visada ieško veiksmingo jauko, kuris gali padidinti sėkmingo sugavimo tikimybę. Nors yra daugybė pasirinkimų, kanapių sėklos tapo populiariu ir universaliu meškeriotojų pasirinkimu. Štai atidžiau pažvelkime, kodėl kanapių sėklos gali pakeisti jūsų žvejybos patirtį.

Paruoštos naudoti kanapės yra žinomos dėl savo aplinkai nekenksmingų savybių. Jos auga greitai, joms reikia mažiau vandens nei tradiciniams augalams ir gali būti auginamas be kenksmingų pesticidų. Naudodami kanapių sėklas kaip jauką, žvejai gali palaikyti tvarią praktiką ir prisidėti prie sveikesnės ekosistemos.

Šis jaukas yra daugiau nei tik maistingas šaltinis; jie yra galingas žvejybos masalas, galintis žymiai padidinti jūsų sėkmę meškeriojant. Dėl patrauklaus kvapo, turtingo maistinių medžiagų kiekio ir universalumo jos yra mėgstamos tiek pradedančiųjų, tiek patyrusių meškeriotojų. Įtraukę kanapių sėklas į savo žvejybos strategiją, ne tik padidinsite sėkmingo sugavimo tikimybę, bet ir pamaitinsite žuvis tinkamu jauku. Taigi, kai kitą kartą vyksite į žūklę, nepamirškite pasiimti kanapių sėklų, kad gautumėte papildomo pranašumo!

  • Svoris: 600g.
  • Lietuviškos
  • Aliejingos
  • Nekarčios
  • Auksčiausios klasės
Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

Jums taip pat gali patikti

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą