• Nauja
Marmax Elite Bream 1kg Sausas Jaukas
Marmax Elite Bream 1kg Sausas Jaukas

Marmax Elite Bream 1kg Sausas Jaukas

MRM033
4,99 €
Su mokesčiais
Preliminari mėnesinė įmoka nuo 1.7€
Greitas pristatymas

Marmax Elite Bream- Kalbant apie karšį ir jų žūkle, tinkamas ir atrinktas jaukas gali būti labai svarbus faktorius jūsų žvejybuose. Marmax Elite Bream 1kg Sausas Jaukas yra specialiai sukurtas privilioti šias populiarias gėlavandenes žuvis, siūlydami žvejams patikimą ir efektyvų sprendimą sėkmingoms žvejybos išvykoms. Išnagrinėkime šio aukščiausios kokybės jaukų mišinio savybes, privalumus ir patrauklumą.

Panaši prekė mūsų svetainėje:https://krante.lt/lt/pagrindinis/5147-5270-sausas-jaukas-marmax-karsis-sviesus.html#/142-svoris-1kg

Prekė oficialioje Marmax svetainėje: https://marmax.lt/jaukai/elite/karsiui-1kg/

 

Specializuota formulė: Jauko mišinys yra meistriškai sukurtas taip, kad atitiktų karšių mitybos poreikius. Tai reiškia, kad jame yra tinkama atraktantų ir maistinių medžiagų pusiausvyra, kad žuvis būtų veiksmingai suviliota.

Smulki tekstūra: Smulkios frakcijos jaukas leidžiasi lengvai maišomas ir naudojamas, užtikrinant, kad jis gerai susijungs su kitais priedais, tokiais kaip granulės ar gyvi žemės masalai. Tai padidina jo veiksmingumą pritraukiant žuvis.

Universalus naudojimas: Marmax Elite Bream Sausas Jaukas tinka įvairioms žūklės technikoms, įskaitant fiderinę ir metodinę žvejybą. Dėl šio universalumo tai puiki galimybė žvejams, norintiems išbandyti skirtingus ir įvairius žūklės būdus.

Paprastas paruošimas: Jauką paruošti nesudėtinga – tiesiog sumaišykite jį su vandeniu, leiskite trumpam pabrinkti ir jis bus paruoštas naudoti. Toks paruošimo paprastumas leidžia meškeriotojams daugiau dėmesio skirti žvejybai, o ne sudėtingam jauko gamybos procesui.

Patraukli spalva ir aromatas: Patraukli jauko spalva ir viliojantis aromatas skirti patraukti karšių dėmesį, todėl jis yra patrauklus pasiūlymas vandenyje.

Didesnis laimikio rodiklis: Naudodami specialiai karšiams sukurtą jauką, žvejai gali žymiai pagerinti savo sėkmingos žvejybos galimybes. Šis jaukas yra žinomas dėl savo veiksmingumo pritraukiant ir išlaikant žuvis savo žvejybos taške.

Ekonomiškai efektyvus sprendimas: 1kg sauso jauko „Marmax Elite Bream“ siūlo puikų kainos ir kokybės santykį, todėl žvejai gali kaupti atsargas neišlaidaujant.

Puikus atsiliepimai: Daugelis meškeriotojų praneša apie puikius rezultatus naudodami šį jauką, todėl tai yra patikimas pasirinkimas meškeriotojams žvejoti karšius.

Patobulinta žvejybos patirtis: Šio jauko naudojimo paprastumas ir efektyvumas prisideda prie malonesnės žvejybos patirties, nes žvejai gali daugiau laiko skirti žvejybai, o ne jauko ruošimui.

Pakuotės svoris (kg)
1 kg
Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

Jums taip pat gali patikti

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą