• −15%
Trakker Tempest 200 Shelter Palapinė
Trakker Tempest 200 Shelter Palapinė
Trakker Tempest 200 Shelter Palapinė
Trakker Tempest 200 Shelter Palapinė
Trakker Tempest 200 Shelter Palapinė

Trakker Tempest 200 Shelter Palapinė

201547
535,49 € 629,99 € -15%
Su mokesčiais
Preliminari mėnesinė įmoka nuo 18.44€
Greitas pristatymas
Iki akcijos pabaigos liko

„Trakker Tempest 200 Shelter“ – dvivietė palapinė. Patentuotas greitai pastatomas dizainas, kurį seka visas „Tempest“ asortimentas, idealiai tinka bet kokiai sesijos trukmei. „Tempest“ yra pakankamai erdvi dviems gultams.

Panaši prekė mūsų parduotuvėje: https://krante.lt/lt/pagrindinis/1743-palapine-trakker-slxv3-2-man-bivvy.html

 

Erdvi ir patogi: Labiausiai pastebimas „Trakker Tempest 200 Shelter“ bruožas yra didelis jos dydis. Turėdama daug vietos ši pastogė idealiai tinka meškeriotojams, vertinantiems erdvę ir komfortą. Erdvus interjeras leidžia pasidėti meškeriojimo įrankius, susidėti būtiniausius daiktus ir, jei pageidaujama, suteikia pakankamai vietos žvejybos partneriui.

Greita ir nesudėtinga sąranka: Lengva sąranka yra labai svarbi, kai esate žūklėje, o "Tempest 200 Shelter" šiuo atžvilgiu puikiai tinka. Joje naudojamas išradingas ir patentuotas dizainas, leidžiantis greitai ir be rūpesčių surinkti. Tvirta rėmo atramos sistema užtikrina stabilumą, o paprasta naudoti sulenkimo sistema supaprastina pastatymo procesą. Tai reiškia daugiau laiko žvejybai ir mažiau laiko statant palapinę.

Apsauga bet kokiu oru: meškeriotojai žino, kad oro sąlygos gali būti nenuspėjamos. "Tempest 200 Shelter" sukurta visapusiškai apsaugai. 100% vandeniui atsparus audinys puikiai apsaugo nuo lietaus, o kelios ventiliacijos angos užtikrina tinkamą vėdinimą ir sumažina kondensaciją. Tai ideali pastogė žvejybai ištisus metus.

Įvairios parinktys: pastogėje yra priekinė dalis, kurią galima sukonfigūruoti įvairiais būdais, kad atitiktų jūsų poreikius. Jame yra užtrauktuku užsegamas priekis, skaidrus langas ir tinklelis nuo uodų. Dėl šio pritaikomumo ji tinka įvairioms oro sąlygoms ir leidžia pritaikyti palapinę pagal jūsų konkrečius meškeriojimo reikalavimus.

Patvarus ir praktiškas dizainas: Patvarumas yra "Trakker" gaminių bruožas, o "Tempest 200 Shelter" nėra išimtis. Sustiprintas rėmas, kuoliukai ir patvarios medžiagos konstrukcija užtikrina pastogės atsparumą sudėtingomis sąlygomis. Joje taip pat yra praktiškų funkcijų, tokių kaip meškerių laikymo dirželiai, nešiojimo krepšys, kad būtų lengva transportuoti.

  • Galima sumontuoti vidinę kapsulę, kad padidėtų komfortas ištisus metus
  • Itin stipri, lengvai naudojama ir greitai surenkama
  • Tiekiamas su įtempimo dirželiu, nešiojimo krepšiu ir kaiščiais
  • Apdirbto aliuminio konstrukcija
  • Dvi angos gale
  • Dvigubi užtrauktukai
  • Medžiaga: 210D audinys (atsparus vandeniui ir patvarus)
  • Matmenys: 170cm (aukštis); 310cm (gylis); 375 cm (plotis);
  • Svoris: apie 13,5 kg
  • Transportavimo dydis: 165 cm x 35 cm
  • (tiekiama be pavaizduotų gultų nuotraukoje)
Palapinės dydis
Dvivietė
Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

Jums taip pat gali patikti

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

11 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą