Trakker SLXv3 2 Man Bivvy Palapinė
    Trakker SLXv3 2 Man Bivvy Palapinė

    Trakker SLXv3 2 Man Bivvy Palapinė

    201405
    499,99 €
    Su mokesčiais
    Preliminari mėnesinė įmoka nuo 17.22€
    Greitas pristatymas

    "Trakker SLXv3 2 Man Bivvy" - dvivietė palapinė pagaminta iš atsparaus dilimui kvėpuojančio poliesterio, atnaujintas 10 000 mm hidrostatinis audinys. Komplekte yra vidinė kapsulė nuo vabzdžių.

    Panaši prekė mūsų parduotuvėje: https://krante.lt/lt/palapines/3112-trakker-tempest-200-shelter-palapine.html

     

    Erdvi ir patogi: Svarbiausia „Trakker SLXv3 2 Man Bivvy“ savybė yra jos dydis. Sukurta patogiai apgyvendinti du meškeriotojus, ši palapinė suteikia pakankamai vietos judėti, tvarkyti įrangą ir atsipalaiduoti tarp žvejybos seansų. Tai idealus sprendimas meškeriotojams, kurie nori dalytis meškeriojimo patirtimi kartu su žvejybos draugu.

    Veiksminga ir patogi sąranka: Laikas, praleistas įrengiant palapinę, yra laikas, praleistas ne žvejojant, o "SLXv3 2 Man Bivvy" sukurta atsižvelgiant į greitą ir efektyvų pastatymą. Palapinės rėmo sistema užtikrina, kad palapinę būtų lengva surinkti, todėl daugiau laiko praleisite užsiimdami tai, kas jums patinka – žvejojant.

    Atsparus oro sąlygoms dizainas: Oro sąlygos gali būti nenuspėjamos, tačiau "SLXv3 2 Man Bivvy" sukurta taip, kad atlaikytų stichijas. Jos patvari konstrukcija, įskaitant 10 000 mm hidrostatinę galvutę, nepralaidžią vandeniui, išlaiko jus sausus lietingomis sąlygomis. Lanksčios „Bivvy“ durų ir langų galimybės užtikrina vėdinimą ir apsaugą nuo vėjo ir lietaus, todėl tinka žvejybai ištisus metus.

    Universali konfigūracija: ši palapinė sukurta taip, kad atitiktų įvairius žvejų poreikius. Ją galima sukonfigūruoti kaip atvirą priekinę pastogę tiems, kurie nori netrukdomo vaizdo, arba kaip visą priekinę stoginę, kad būtų užtikrinta papildoma apsauga. Konfigūracijos universalumas leidžia pritaikyti įvairioms oro sąlygoms ir žvejybos scenarijams.


    Praktiniai papildymai: „Trakker“ į "SLXv3 2 Man Bivvy" įtraukė praktinių funkcijų, kad pagerintų jūsų meškeriojimo patirtį. Šios funkcijos apima meškerių laikymo dirželius, kelis tvirtinimo taškus, užtikrinančius stabilumą, ir užtrauktuku užsegamą pagrindą. Šie elementai prisideda prie bendro palapinės funkcionalumo ir patogumo.

    • Stogelis
    • Užpakalinė oro anga padidina ventiliaciją
    • Rėmo atramos suteikia papildomą stabilumą nepalankiu oru
    • Dvigubai užtraukiamos durys
    • Vidinė kapsulė
    • Aukštos kokybės dugnas
    • Medžiaga: poliesteris
    • Svoris: apytiksliai 10,4 kg + 3,2kg kuoliukai ir dugnas
    • Matmenys palapinės: apytiksliai 145 H x 260 D x 300 W cm
    • Matmenys kapsulė: apytiksliai 140 H x 245 D x 280 W cm
    • Transportavimo dydis: 110 x 32cm

    Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

    Jums taip pat gali patikti

    Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

    9 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

    Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
    Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą