• −5%
Gaudiminės Peletės Dynamite Baits Bloodied EEL...
Gaudiminės Peletės Dynamite Baits Bloodied EEL Catfish Hook Pellets 22mm

Gaudiminės Peletės Dynamite Baits Bloodied EEL Catfish Hook Pellets 22mm

DY772
15,68 € 16,50 € -5%
Su mokesčiais
Preliminari mėnesinė įmoka nuo 5.33€
Greitas pristatymas
Iki akcijos pabaigos liko

"Dynamite Baits Bloodied EEL Catfish Hook Pellets 22mm" - yra specializuoti žvejybos masalai, skirti žvejoti šamus, ypač Europos vandenyse, kur šamų žvejyba yra populiari. Šios peletės sukurtos taip, kad pritrauktų šamus ir suviliotų juos kibti. Taip pat naudojama ir karpių žūklėje. 

Panaši prekė mūsų parduotuvėje: https://krante.lt/lt/pagrindinis/4122-gaudimines-peletes-dynamite-baits-marine-halibut-hook-pellets-22mm.html

 
  • Dydis: 22mm dydis nurodo pelečių skersmenį. Tai gana didelės granulės, tinkamos šamų žūklei, nes žinoma, kad šamai mėgsta didesnius masalus.
  • "Bloodied EEL" skonis: "Dynamite Baits Bloodied EEL Catfish Hook Pellets" pagardintos ungurio kraujo kvapu, kuris yra natūralus ir patrauklus kvapas šamams. Stiprus kraujo aromatas skirtas skatinti šamų maitinimąsį. 
  • Didelis atraktantų kiekis: "Dynamite Baits Bloodied EEL Catfish Hook Pellets" yra sukurtos taip, kad laikui bėgant į vandenį išskirtų atraktantų ir skonių. Šis laipsniškas išskyrimas padeda išlaikyti šamus netoliese, padidindamas sėkmingo sugavimo tikimybę.
  • Patvarumas: "Dynamite Baits Bloodied EEL Catfish Hook Pellets" pagamintos taip, kad atlaikytų mažesnių žuvų ir vėžių bandymą nugvelbti masalą, todėl jos išliks nepažeistos ant kabliuko ir toliau skleis kvapą.
  • Sandėliavimas: norint išlaikyti pelečių šviežumą ir efektyvumą, svarbu jas laikyti vėsioje, sausoje vietoje, apsaugotoje nuo tiesioginių saulės spindulių ir drėgmės.
  • Pateikimas: šias "pellets" meškeriotojai paprastai pritvirtina ant kabliuko ar plauko sistemos. Jos yra gana minkštos ir naudojant specialią adatą galima lengvai pradurti ir pritvirtinti prie sistemos. 
Peletės skersmuo (mm)
22 mm
Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

Jums taip pat gali patikti

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą