Shimano Tribal Carp TX-7A 13ft 3.5lb Intensity...
    Shimano Tribal Carp TX-7A 13ft 3.5lb Intensity...
    Shimano Tribal Carp TX-7A 13ft 3.5lb Intensity Meškerykotis
    Shimano Tribal Carp TX-7A 13ft 3.5lb Intensity Meškerykotis
    Shimano Tribal Carp TX-7A 13ft 3.5lb Intensity Meškerykotis

    Shimano Tribal Carp TX-7A 13ft 3.5lb Intensity Meškerykotis

    TX7A13INT
    319,99 €
    Su mokesčiais
    Preliminari mėnesinė įmoka nuo 14.71€
    Greitas pristatymas

    "Shimano Tribal Carp TX-7A 13ft 3.5lb Intensity" - Tx7 patobulintas modelis. Jis išlieka vienas toliausiai metančių meškerykočių. Jei žvejojate dideliuose vandenyse, kur reikia tolimo metimo, kad pasiektumėte žuvį, naujasis TX-7A tikrai pravers. TX-7 serija yra laimėjusi pasaulio tolimo metimo čempionate. 

    Panaši prekė mūsų parduotuvėje: https://krante.lt/lt/pagrindinis/2943-meskerykotis-shimano-tribal-carp-tx-7-13ft-35lb-intensity.html

     

    Ilgis: Meškerės ilgis yra 13 pėdų, tai yra įprastas ir universalus karpinės meškerės ilgis. Ilgesnės meškerės, tokios kaip ši, leidžia pasiekti ilgesnius užmetimo atstumus, o tai gali būti naudinga žvejojant karpius įvairiuose telkiniuose.

    Bandymo kreivė (TC): 3,5lbs nurodo maksimalų metamą svorį. Šis rodiklis yra pakankamas, kad numestumėte didelius atstumus.

    Karpių žvejyba: Meškerės pavadinime esantis pavadinimas „Carp“ rodo, kad ji yra specialiai sukurta karpių žūklei. Karpinės meškerės yra sukurtos taip, kad galėtumėte užmesti pakankamus atstumus bei valdyti žuvį, tai pasiekti padės šis naujas modelis.

    TX-7A serija: "TX-7A" yra Shimano karpinių meškerių serijos dalis. Tai patobulinto blanko meškerė, kuri atitiks net išrankiausio karpininko lūkesčius.

    "Intensity" - šis žymėjimas reiškia, kad 3,5lb nėra metamo svorio riba, žinoma nereikėtų persistengti ir perkrauti meškerės.

    Aukštos kokybės medžiagos: „Shimano“ yra žinoma, kad savo meškerėse naudoja aukštos kokybės medžiagas. Meškerės konstrukcijoje yra patvarios medžiagos, kurios gali atlaikyti karpių žvejybos sunkumus.

     Metimo našumas: Karpio meškerė su 3,5 svarų bandomuoju testu gali užmesti sunkų masalą ir tiksliai. Tai leidžia meškeriotojams užmesti masalą būtent ten, kur maitinasi karpis, o tai padidina sėkmingo sugavimo tikimybę.

     Jautrumas: nors ir galingos, tokios karpinės meškerės, kaip ši, taip pat sukurtos taip, kad būtų pakankamai jautrios, traukiant žuvį. 

    Tinka įvairių dydžių karpiams: šis meškerykotis tinkamas gaudyti įvairių dydžių karpius ir juos valdyti.

    • Ilgis: 13ft
    • Testas: 3.5lb, „Intensity“
    • Dalių skaičius: 2
    • EVA rankena
    Ilgis ( FT)
    13 ft
    Testas (LB)
    3.5
    Dalių sk.
    2
    Meškerykočio tipas
    Karpinis
    Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

    Jums taip pat gali patikti

    16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

    Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
    Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą