Šeryklėlė Go Fish Wire Cage Feeder 20g diameter...
    Šeryklėlė Go Fish Wire Cage Feeder 20g diameter 22mm

    Šeryklėlė Go Fish Wire Cage Feeder 20g diameter 22mm

    GF950
    2,49 €
    Su mokesčiais
    Preliminari mėnesinė įmoka nuo 0.85€
    Greitas pristatymas

    "Go Fish Wire Cage Feeder 20g diameter 22mm" - yra žvejybos priedas, skirtas laikyti jauką ir pritraukti žuvį prie kabliuko. 20 g nurodo svorį, o 22 mm skersmuo nurodo dydį.

     
    • Šeryklos dizainas: pagaminta iš vielos tinklo arba metalo. Ši šerykla saugiai laiko jūsų jauką, leisdama kvapui ir mažoms dalelėms pasklisti vandenyje ir pritraukti žuvis į jūsų žvejybos vietą.
    • Metimas: 20 g svoris užtikrina metimo atstumą ir tikslumą. Tai padeda pristatyti masalą į norimą vietą vandenyje, kur tikitės rasti žuvies.
    • Lengvas jauko įdėjimas: norėdami naudoti šeryklą, paprastai užpildote ją pasirinktu jauku. Tai išlaiko jauką viduje ir leidžia kvapui ištrūkti.
    • Universalumas: šeryklos yra universalios ir gali būti naudojamos įvairiose žvejybos situacijose. Dažniausiai naudojami karpių ir stambiųjų žuvų žvejyboje.
    • Keli dydžiai: šeyklos yra įvairių dydžių ir svorio, kad atitiktų jūsų konkrečius žvejybos poreikius.  20g dydis tinka įvairioms žvejybos sąlygoms.
    • Žuvies pritraukimas: šeryklos konstrukcija siekiama pritraukti žuvis prie jūsų kabliuko, paskleidus kvapą ir mažas masalo daleles į vandenį. Tai gali padidinti jūsų sėkmingos žūklės tikimybę.
    • Paėmimas ir pakartotinis naudojimas: po užmetimo šerykla atsitrenks į dugną. Suvyniojus valą, šeryklą galima paimti ir į ją vėl įdėti jauko kitam užmetimui.
    Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

    Jums taip pat gali patikti

    Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

    16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

    Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
    Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą