Jauko Drėkintuvas Preston Bait Sprayer 500ml
    Jauko Drėkintuvas Preston Bait Sprayer 500ml

    Jauko Drėkintuvas Preston Bait Sprayer 500ml

    PBS/01
    13,00 €
    Su mokesčiais
    Preliminari mėnesinė įmoka nuo 4.42€
    Greitas pristatymas

    "Preston Bait Sprayer 500ml" - yra specializuotas žūklės aksesuaras, skirtas meškeriotojams, norintiems patobulinti savo žvejybos jauką, jį sudrėkinant patraukliais skysčiais bei kvapais. "Preston Innovations" yra gerai gerbiamas prekės ženklas žvejybos pramonėje, žinomas dėl savo aukštos kokybės žvejybos įrangos.

     
    • Jauko pagerinimas: Pagrindinis "Preston Bait Sprayer" tikslas yra pagerinti jūsų žvejybos jauką, naudojant skysčius, kvapus ar priedus. Tai gali padaryti jūsų jauką patrauklesnį žvejybai ir padidinti sėkmingo sugavimo tikimybę.
    • 500 ml talpa: purkštuvo talpa yra 500 mililitrų, todėl yra pakankamai vietos jūsų pasirinktiems  skystiems atraktantams laikyti ir naudoti.
    • Purškimo antgalis: purkštuve yra purškimo antgalis, kuris leidžia purkšti skystį smulkia dulksna arba purškimo būdu. Tai padeda tolygiai paskirstyti atraktantą ant jauko ir užtikrinti, kad jis būtų veiksmingai padengtas.
    • Lengva naudoti: purkštuvas sukurtas taip, kad būtų patogus naudoti ir lengvai valdomas. Tiesiog užpildykite jį pasirinktu skysčiu, perpumpuokite purškimo antgalį ir purškite atraktantą ant jauko.
    • Universalus naudojimas: Nors pagrindinis "Preston Bait Sprayer" naudojimas yra skirtas pagerinti žvejybos jauką, jis taip pat gali būti naudojamas kitai veiklai lauke arba darbams, kai reikalingas purškimo mechanizmas.
    • Patogus dydis: 500 ml talpos yra patogus ir nešiojamas, todėl jį lengva nešiotis su žvejybos įrankiais.
    • Patvari konstrukcija: „Preston Innovations“ yra žinoma dėl patvarios ir patikimos žvejybos įrangos gamybos. Jauko purkštuvas yra pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, kad būtų užtikrintas jo ilgaamžiškumas.
    Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

    Jums taip pat gali patikti

    Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

    16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

    Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
    Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą