• Nauja
Haldorado dirbtiniai Pop Up Kukurūzai...
Haldorado dirbtiniai Pop Up Kukurūzai Mango/N-Butyric

Haldorado dirbtiniai Pop Up Kukurūzai Mango/N-Butyric

HDBCORN-6B
4,29 €
Su mokesčiais
Preliminari mėnesinė įmoka nuo 1.46€
Greitas pristatymas

"Pop Up Kukurūzai Mango/N-Butyric" -  Yra unikalus masalas, sukurtas žvejams, siekiantiems pritraukti įvairias žuvų rūšis, įskaitant karpius, amūrus ir kitas populiarias žuvis. Su saldžiu mango skoniu ir pridedamu N-butyric aromatu, šie kukurūzai yra itin efektyvus pasirinkimas žvejyboje.

Panaši prekė mūsų svetainėje:https://krante.lt/lt/dirbtiniai-masalai/5458-haldorado-dirbtiniai-pop-up-kukuruzai-mix-kivi.html

 

Plūduriuojantis dizainas: Kukurūzai sukurti plūduriuoti virš dugno, kas leidžia jiems būti lengvai pastebėti žuvų. Šis efektas padidina užkibimo tikimybę, nes žuvys gali juos matyti net esant sudėtingoms dugno ir vandens skaidrumo sąlygomis.

Mango skonis: Intensyvus saldus mango aromatas patraukia žuvis, ypač šiltuoju metų laiku, kai jos ieško vaisiškesnių maisto variantų. Mango skonis sukuria natūralų ir viliojantį kvapą, kuris skatina žuvis aktyviau maitintis.

N-Butyric priedas: N-butyric yra žinomas dėl savo gebėjimo pritraukti žuvis. Šis komponentas, derinamas su mango skoniu, sukuria stiprų viliojimą, kuris gali paskatinti net ir atsargias žuvis užkibti.

Aukšta kokybė: Haldorado dirbtiniai kukurūzai yra pagaminti iš aukštos kokybės medžiagų, užtikrinančių ilgaamžiškumą ir patvarumą. Jie gali atlaikyti kelis žuvų kibimus, todėl sumažina masalo keitimo poreikį.

Universalumas: Kukurūzai puikiai tinka įvairiems žvejybos būdams, gali būti naudojami kaip atskiras masalas arba derinami su natūraliais kukurūzais, boiliais ar kitais dirbtiniais masalais.

Ryškios spalvos: Haldorado kukurūzai pasižymi ryškiomis ir patraukliomis spalvomis, kurios padeda išsiskirti vandenyje. Tai sukuria didesnį kontrastą su aplinka ir padidina žuvų pastebėjimo tikimybę.

Sistemos: Rekomenduojama naudoti plauko sistemą, kad kukurūzai būtų matomi ir laisvai judėtų vandenyje. Tai padidina masalo patrauklumą žuvims.

Kombinacijos su kitais masalais: Derinant su natūraliais kukurūzais arba kitais dirbtiniais masalais, galima sukurti viliojantį masalų derinį, kuris padidina žuvų susidomėjimą.

Vietos pasirinkimas: Rekomenduojama žvejoti vietose, kur žuvys dažnai maitinasi – povandeninėse struktūrose, maitinimosi zonose arba kitose aktyviose žvejybos vietose.

Optimalus žvejybos laikas: Geriausia žvejoti ankstyvą rytą arba vėlyvą popietę, kai žuvys labiausiai aktyvios ir ieško maisto.

Haldorado dirbtiniai Pop Up kukurūzai Mango/N-Butyric: Yra puikus pasirinkimas žvejams, ieškantiems efektyvaus masalo, kuris pritrauks žuvis. Su savo saldžiu mango skoniu ir intensyviu N-butyric aromatu, šie kukurūzai gali tapti raktas į sėkmingą žvejybą. Išbandykite juos ir mėgaukitės produktyviomis žvejybos akimirkomis!

Boilių tipas
Plaukiantys (Pop Ups)
Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

Jums taip pat gali patikti

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą