• −5%
Dirbtinis Masalas Nash Floating Tiger Nut
Dirbtinis Masalas Nash Floating Tiger Nut

Dirbtinis Masalas Nash Floating Tiger Nut

T8830
3,79 € 3,99 € -5%
Su mokesčiais
Preliminari mėnesinė įmoka nuo 1.29€
Greitas pristatymas
Iki akcijos pabaigos liko

"Nash Floating Tiger Nut" - dirbtiniai tigriniai riešutai, skirti įvairiems masalo pateikimams. Pakankamai plūduriuojantis, kad būtų galima pakelti mažesnio dydžio kabliukus (8–10) ir suderinti „wafters“ stilių su didesniais dydžiais. Plūdrumą taip pat galima reguliuoti naudojant minkštą šviną kai to reikia.

 

"Nash Floating Tiger Nut" yra specializuotas žvejybos masalas, skirtas privilioti karpius ir kitas stambias žuvis. Tai produktas, kurį siūlo Nash Tackle, gerai žinomas žvejybos pramonėje prekės ženklas.

  • Tigriniai riešutai: Tigriniai riešutai yra mažos, kietos ir natūraliai plūduriuojančios sėklos, gautos iš augalų. Jau daugelį metų jie buvo naudojami kaip populiarus masalas žvejojant karpius ir kitas stambias žuvis. Šie riešutai yra žinomi dėl savo saldaus, riešutų aromato ir skonio, kurie gali būti labai patrauklūs žuviai.
  • Plaukiojantis masalas: Nash plaukiojantis tigro riešutas yra specialiai paruoštas plūduriuoti. Ši plūduriavimo savybė yra naudinga įvairiems žvejybos būdams, pavyzdžiui, paviršinei žvejybai, kai masalas yra pateikiamas vandens paviršiuje, kad suviliotų žuvis maitintis viršuje arba šalia jo.
  • Natūralaus maisto imitavimas: Karpiai ir kitos stambios žuvys dažnai minta natūraliais maisto produktais, tokiais kaip plūduriuojančios sėklos, vabzdžiai. Plūduriuojantys tigriniai riešutai imituoja šiuos natūralius maisto šaltinius, todėl jie yra patrauklus ir efektyvus masalo pasirinkimas.
  • Universalus naudojimas: plaukiojantys tigriniai riešutai gali būti naudojami įvairiuose žvejybos scenarijuose, įskaitant karpių žvejybą, lynų žvejybą ir kt. Jie ypač naudingi, kai norite nusitaikyti į žuvis, kurios minta šalia paviršiaus arba viršutiniuose vandens sluoksniuose.
  • Iš anksto paruošti: Nash plūduriuojantys tigro riešutai yra paruošti iš anksto, todėl sutaupysite laiko ir pastangų, kad juos paruoštumėte patys. Paprastai jie yra pagardinti arba mirkomi atraktantuose, kad padidintų jų patrauklumą žuvims.
  • Patobulinti atraktantai: šiuo masalus galite papildomai mirkyti skysčiuose.
  • Patogi pakuotė: Nash plūduriuojantys tigro riešutai yra patogiose pakuotėse, todėl juos lengva transportuoti ir naudoti žvejybos sesijų metu.
  • Patogus naudoti: šie plaukiojantys tigriniai riešutai yra patogūs naudoti ir gali būti naudojami tiek pradedantiesiems, tiek patyrusiems meškeriotojams.
  • 6 vnt pakuotėje
Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

Jums taip pat gali patikti

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą