• −5%
Dirbtinis Masalas Nash Floating Maize
Dirbtinis Masalas Nash Floating Maize

Dirbtinis Masalas Nash Floating Maize

T8829
3,79 € 3,99 € -5%
Su mokesčiais
Preliminari mėnesinė įmoka nuo 1.29€
Greitas pristatymas
Iki akcijos pabaigos liko

"Nash Floating Maize" - dirbtiniai kukurūzai, skirti įvairiems masalo pateikimams. Plūduriuojantys plastikiniai kukurūzų masalai. Naudokite vieną/kelis arba kartu su boiliais, kad gautumėte matomą ir patvarų masalą.

 

"Nash Floating Maize" - yra specializuotas žvejybos masalas, skirtas privilioti  karpius ir kitas stambias žuvis. Tai produktas, kurį siūlo Nash Tackle, žinomas žvejybos pramonės prekės ženklas.

  • Kukurūzų imitacija: plaukiojantys kukurūzai sukurti taip, kad imituotų tikrus kukurūzus, kurie yra natūralus daugelio žuvų rūšių, įskaitant karpius ir lynus, maisto šaltinis. Dirbtiniai kukurūzų branduoliai paprastai gaminami iš plūduriuojančių medžiagų, leidžiančių jiems plūduriuoti vandens paviršiuje.
  • Plaukiojantis masalas: Plaukiojantys kukurūzai yra specialiai sukurti taip, kad išliktų paviršiuje, imituojant tikrus kukurūzų branduolius, kurie dėl savo plūduriuojančių savybių gali plūduriuoti vandens paviršiuje. Dėl to jis yra veiksmingas masalas įvairiems žvejybos būdams, ypač kai taikosi žuvims, maitinančioms paviršių ar šalia jo.
  • Vizualinis patrauklumas: Dėl ryškių ir matomų plaukiojančių kukurūzų spalvų jie yra patrauklus žuvų masalas. Vizualinis aspektas kartu su plūduriuojančia prigimtimi gali pritraukti žuvis tyrinėti ir maitinti jauką.
  • Universalus naudojimas: Plaukiojantys kukurūzai gali būti naudojami įvairiuose žvejybos scenarijuose, įskaitant karpių žvejybą, lynų žvejybą ir kt. Tai ypač efektyvu, kai norite nusitaikyti į žuvis, kurios maitinasi netoli vandens paviršiaus.
  • Iš anksto paruošti: Nash plaukiojantys kukurūzai paprastai yra paruošti iš anksto, todėl sutaupysite laiko ir pastangų ruošiant juos pačiam.
  • Patobulinti atraktantai: kai kurios plaukiojančių kukurūzų versijos gali būti užpiltos papildomais atraktantais, tokiais kaip kvapiosios medžiagos, spalvos ar priedai, siekiant padidinti jų veiksmingumą viliojant žuvis.
  • Patogi pakuotė: Nash plaukiojantys kukurūzai yra patogioje pakuotėje, todėl juos lengva transportuoti ir naudoti žvejybos sesijų metu.
  • Patogus naudoti: plaukiojantys kukurūzai yra patogūs naudoti ir gali būti naudojami tiek pradedantiesiems, tiek patyrusiems meškeriotojams.
  • Pakuotėje 10 vnt
Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

Jums taip pat gali patikti

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą