• Nauja
Trakker NXC Camo PVA Pouch Krepšys PVA Įrankiams
Trakker NXC Camo PVA Pouch Krepšys PVA Įrankiams

Trakker NXC Camo PVA Pouch Krepšys PVA Įrankiams

205260
41,99 €
Su mokesčiais
Preliminari mėnesinė įmoka nuo 7.14€
Greitas pristatymas

Trakker NXC Camo PVA Pouch Krepšys PVA Įrankiams: Yra specialiai sukurtas krepšys, skirtas PVA įrankiams laikyti ir transportuoti. Šis produktas idealiai tinka žvejams, kurie nori turėti visus savo PVA reikmenis po ranka, organizuotus ir lengvai prieinamus. Su moderniu camo dizainu ir funkcionalumu, šis krepšys yra būtinas kiekvienam rimtam žvejui.

Panaši prekė mūsų svetainėje: https://krante.lt/lt/pagrindinis/1698-968-irankiu-dezute-trakker-nxg-bitz-pouch.html#/31-dydis-m

 

Medžiaga ir dizainas: Krepšys pagamintas iš aukštos kokybės, tvirtos medžiagos, užtikrinančios atsparumą dėvėjimuisi ir drėgmei. Dėka šios medžiagos, krepšys gali atlaikyti sudėtingas lauko sąlygas, todėl yra patikimas pasirinkimas bet kokiai žvejybos kelionei. Camo dizainas ne tik atrodo stilingai, bet ir leidžia krepšiui lengvai susilieti su gamtos aplinka.

Funkcionalumas: Trakker NXC Camo PVA Pouch yra suprojektuotas taip, kad būtų ypač patogus naudoti. Jame yra specialūs skyriai, kurie leidžia organizuoti PVA kojinės, maišelius, PVA juostas ir kitus reikalingus priedus. Krepšyje taip pat yra erdvios kišenės, kurie puikiai tinka laikyti žirkles, žymeklius ir kitus įrankius, reikalingus PVA naudojimui. Tai padeda žvejams greitai ir efektyviai paruošti savo masalus, taupant laiką ir pastangas.

Naudojimo instrukcijos: Naudoti Trakker NXC Camo PVA Pouch yra paprasta. Krepšys turi patogų užtrauktuką, kuris leidžia lengvai pasiekti visus reikmenis. Rekomenduojama pirmiausia organizuoti krepšyje savo PVA kojinės ir maišelius, kad jie būtų lengvai pasiekiami, kai to reikia. Po kiekvieno naudojimo, patikrinkite krepšį dėl drėgmės ar nešvarumų ir, jei reikia, nuvalykite drėgna šluoste.

Priežiūra ir laikymas: Trakker NXC Camo PVA Pouch yra lengvai prižiūrimas. Rekomenduojama jį laikyti sausoje vietoje, toliau nuo tiesioginių saulės spindulių, kad medžiaga neišbluktų. Po žvejybos, nuvalykite krepšį ir patikrinkite, ar visi reikmenys grąžinti atgal į savo vietas. Tai užtikrins, kad krepšys bus paruoštas kitai žvejybos kelionei.

Trakker NXC Camo PVA Pouch krepšys: Yra neatsiejama žvejo įrangos dalis, skirta PVA įrankiams organizuoti ir transportuoti. Su savo tvirta konstrukcija, patogiu dizainu ir stilingu camo išvaizda, šis krepšys užtikrina, kad visi jūsų reikmenys bus saugūs, organizuoti ir lengvai pasiekiami. Pasitikėkite Trakker ir mėgaukitės kiekviena žvejybos akimirka, žinodami, kad turite patikimą ir funkcionalų įrankį!

  • Matmenys: 25 (L) x 15 (W) 16 (H) cm
  • Svoris: 0.450g
  • Medžiaga: Polisteris

Dėžutės tipas
Smulkmenų laikimo
Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

Jums taip pat gali patikti

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą