• −20%
Colmic PVC Combo X2 Scorpion Dėžutės
Colmic PVC Combo X2 Scorpion Dėžutės

Colmic PVC Combo X2 Scorpion Dėžutės

Colmic
BOXEVA404
35,19 € 43,99 € -20%
Su mokesčiais
Preliminari mėnesinė įmoka nuo 5.98€
Greitas pristatymas
Iki akcijos pabaigos liko

Colmic PVC Combo X2 Scorpion Dėžutės: Yra puikus pasirinkimas kiekvienam žvejui, ieškančiam praktiško ir patikimo sprendimo savo žvejybos reikmenims organizuoti. Šios dėžutės pasižymi funkcionalumu, patvarumu ir universalumu, todėl jas galima naudoti įvairioms žvejybos technikoms.

Panaši prekė mūsų svetainėje:https://krante.lt/lt/dezutes/5288-colmic-pvc-scorpion-250-1pcs-dezute.html

 

Dizainas ir konstrukcija: Colmic dėžutės pagamintos iš aukštos kokybės PVC medžiagos, kuri užtikrina ilgaamžiškumą ir atsparumą vandeniui. Šios savybės yra ypač svarbios žvejybos įrangai, kadangi ji dažnai veikiama drėgmės, purvo ir kitų išorinių veiksnių. Dėžutės konstrukcija yra ergonomiška, leidžianti lengvai nešioti ir transportuoti jas, net ir pilnai užpildytas.

Universalūs skyriai: Combo X2 Scorpion  dėžutėse yra daugybė skyrių, leidžiančių efektyviai organizuoti žvejybos įrankius ir priedus. Dėžutės viduje yra reguliuojamos pertvaros, kurios leidžia pritaikyti erdves pagal individualius poreikius.

Dvi atskiros dėžutės: Šis komplektas apima dvi atskiras dėžutes, todėl galite naudoti jas kartu arba atskirai, priklausomai nuo situacijos. Tai ypač patogu, kai žvejote skirtingose vietose arba naudojate skirtingas žvejybos technikas.

Lengvas prieinamumas: Dėžutės yra suprojektuotos taip, kad būtų lengva pasiekti visus reikmenis. Šis aspektas yra labai svarbus, kai žvejojate ir turite greitai reaguoti, todėl viskas, ko reikia, yra po ranka.

Organizacija: Su šių dėžučių pagalba, jūsų žvejybos įrankiai ir reikmenys bus tvarkingi ir lengvai pasiekiami. Tai padeda sumažinti laiką, praleidžiamą ieškant reikmenų, ir leidžia susitelkti į žvejybą.

Patogumas: Dėl ergonomiško dizaino ir lengvos medžiagos, dėžutės yra patogios nešiotis ir naudoti. Jos puikiai tinka tiek trumpoms žvejybos išvykoms, tiek ilgoms dienoms prie vandens.

Apsauga: PVC medžiaga ne tik atspari vandeniui, bet ir lengvai valoma. Tai užtikrina, kad jūsų reikmenys bus apsaugoti nuo drėgmės ir purvo, todėl jie išliks geros būklės ilgesnį laiką.

Colmic PVC: Combo X2 Scorpion dėžutės: Yra puikus sprendimas kiekvienam žvejui, kuris vertina organizaciją ir funkcionalumą. Su savo patvarumu, universalumu ir ergonomišku dizainu, šios dėžutės padės padaryti jūsų žvejybos patirtį daug malonesnę ir efektyvesnę. Investicija į šį komplektą neabejotinai prisidės prie sėkmingesnės žvejybos ir leis mėgautis kiekviena akimirka prie vandens. 

  • 2vnt
  • 9x13x8,5cm
Dėžutės tipas
Smulkmenų laikimo
Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

Jums taip pat gali patikti

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą