CC Moore Oily Salmon Floater Hookbaits 12x14mm...
    CC Moore Oily Salmon Floater Hookbaits 12x14mm Plaukiantys Boiliai

    CC Moore Oily Salmon Floater Hookbaits 12x14mm Plaukiantys Boiliai

    99334
    9,49 €
    Su mokesčiais
    Preliminari mėnesinė įmoka nuo 3.23€
    Greitas pristatymas

    "CC Moore Oily Salmon Floater Hookbaits 12x14mm" - karpių žūklės pasaulyje tinkamas masalas gali būti raktas į sėkmingą žūklę, o "CC Moore Oily Salmon Floater Hookbaits" pelnė reputaciją dėl savo efektyvumo. Šie specialiai sukurti masalai sukurti taip, kad imituotų riebios lašišos kvapą ir skonį – itin patrauklų maisto šaltinį karpiams.

    Panaši prekė mūsų puslapyje: https://krante.lt/lt/pagrindinis/1363-gaudiminiai-boiliai-cc-moore-bloodworm-hookbaits-wafters-10x14mm.html

     
    • "CC Moore Oily Salmon Floater Hookbaits 12x14mm": "CC Moore Oily Salmon Floater Hookbaits" yra aukščiausios kokybės masalai, sukurti taip, kad atkartotų viliojantį riebios lašišos kvapą ir skonį – tai karpiams nenugalimas delikatesas. Šie masalai buvo kruopščiai sukurti, kad atitiktų išrankių karpių žvejų poreikius.
    • Neprilygstamas patrauklumas: pagrindinis riebių lašišų plūduriuojančių jaukų tikslas yra padidinti jūsų masalo patrauklumą. Jų autentiškas kvapas ir išvaizda imituoja riebią lašišą ir sukuria viliojantį derinį, kuriam karpiai tiesiog negali atsispirti.
    • Universalus pritaikymas: šie masalai yra labai universalūs ir gali būti naudojami įvairiais būdais. Galite juos pateikti ant paviršiaus, kad imituotų plūduriuojančias daleles. Arba jie gali būti naudojami ant dugno, panaudojant minkštą šviną, taip pat kombinacijose su kitais masalais.
    • Laipsniškas viliojimas: "CC Moore Oily Salmon Floater Hookbaits" sukurti taip, kad išlaisvintų savo atraktantus palaipsniui, užtikrinant, kad laikui bėgant pritrauktų karpius. Šis lėtai paleidžiamas mechanizmas leidžia karpiui domėtis ir ilgiau ieškoti jūsų masalo.
    • Realistiška išvaizda: tikroviška masalo išvaizda, spalva ir tekstūra labai primena riebią lašišą – natūralų ir labai patrauklų maisto šaltinį karpiams. Dėl šio autentiškumo karpiai dažniau paima masalą.
    • Įrodyta sėkmė: Karpių meškeriotojai patvirtino, kad "CC Moore Oily Salmon Floater Hookbaits 12x14mm" padidino jų sugavimo rodiklius. Šie masalai užsitarnavo solidžią reputaciją karpių žūklės pasaulyje.
    Boilių tipas
    Plaukiantys (Pop Ups)
    Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

    Jums taip pat gali patikti

    Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

    16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

    Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
    Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą