• −5%
Plaukiantys Boiliai Aiki Baits Shellfish Plum...
Plaukiantys Boiliai Aiki Baits Shellfish Plum Pop Ups

Plaukiantys Boiliai Aiki Baits Shellfish Plum Pop Ups

AB516
5,23 € 5,50 € -5%
Su mokesčiais
Preliminari mėnesinė įmoka nuo 1.78€
Greitas pristatymas
Iki akcijos pabaigos liko

"Aiki Baits Shellfish Plum Pop Ups" - yra specializuoti žvejybos masalai, sukurti plūduriuoti, sukuriantys viliojantį vizualinį ir uoslės stimulą žuvims, ypač karpiams. Šie plaukiantys masalai yra sukurti su unikaliu vėžiagyvių ir slyvų skonių ir ingredientų mišiniu, kad pritrauktų ir sužavėtų karpius.

Skersmuo
  • 14mm

 
  • Unikalus skonių derinys. Išskirtinis "Aiki Baits Shellfish Plum Pop Ups" bruožas yra jų išskirtinis skonio profilis. Šie "pop ups" sujungia pikantišką vėžiagyvių žavesį ir žavingą slyvų saldumą. Šis mišinys sukuria kvapą ir skonį, kuris yra intriguojantis ir nenugalimas karpiams.
  • Matomumas. "Pop ups", kaip rodo pavadinimas, plūduriuoja. Ši plūdrumo savybė leidžia jiems likti pakibusiam vandenyje, atkreipiant karpių dėmesį. Ryškios ir kontrastingos spalvos, dažnai susijusios su tokio tipo masalais, taip pat prisideda prie jų vizualinio patrauklumo, todėl jie išsiskiria ir sužadina karpių smalsumą.
  • Lėtas tirpimas. "Aiki Baits Shellfish Plum Pop Ups" yra labai lėtai tirpstantis masalas. Tai reiškia, kad galima tokį masalą naudoti per naktį nebijant, kad plauko sistema bus tuščia iki aušros. 
  • Universalus pritaikymas. Šie masalai yra universalūs ir gali būti naudojami įvairiuose žvejybos scenarijuose. Nesvarbu, ar žvejojate upėse ar ežeruose, jie yra veiksmingi. Galima naudoti atskirai kaip masalą, taip pat kombinuoti su kitais boiliais.
  • Nuoseklumas ir kokybė. "Aiki Baits" yra žinomas dėl savo įsipareigojimo gaminti aukštos kokybės masalus, ir šie "pop ups" nėra išimtis. Jie pagaminti taip, kad būtų patvarūs, todėl ilgą laiką vandenyje išliks plūduriuojantys ir patrauklūs. Jų gamybos nuoseklumas garantuoja, kad kiekvienas masalas partijoje yra vienodai efektyvus.
Boilių tipas
Plaukiantys (Pop Ups)
Boilių skersmuo (mm)
14 mm
Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

Jums taip pat gali patikti

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą