• Nauja
Trakker Clinga Ronnie Sleeve (0.3g)
Trakker Clinga Ronnie Sleeve (0.3g)

Trakker Clinga Ronnie Sleeve (0.3g)

228268
5,99 €
Su mokesčiais
Preliminari mėnesinė įmoka nuo 2.04€
Greitas pristatymas

Trakker Clinga Ronnie Sleeve (0.3g)- Siekdami gaudyti karpį, tinkami įrankiai gali labai pakeisti jūsų sėkmės rodiklį. Vienas novatoriškas produktas, kuris vis labiau populiarėja tarp žvejų, yra „Trakker Clinga Ronnie Sleeve“ (0,3 g). Sukurtas pagerinti įrenginio veikimą, šis priedas leidžia sklandžiai pereiti ir patobulinti pristatymus. Ši sistema yra būtinas jūsų žvejybos įrankių priedas.

Panaši prekė mūsų svetainėje:https://krante.lt/lt/smulkmenos/4700-trakker-tapered-heli-sleeve-fiksatoriai.html

Prekė oficialioje Trakker svetainėje:https://www.trakkerproducts.com/uk/product/clinga-ronnie-sleeve

 

Lengvas dizainas: Tik 0,3 g sveriantis Clinga Ronnie Sleeve yra specialiai sukurtas taip, kad netrukdytų natūraliam masalo judėjimui. Šis lengvas pobūdis leidžia pateikti subtilesnį vaizdą, o tai labai svarbu norint pritraukti atsargius,didelius karpius.

Geras matomumas: Šis fiksatorius  turi ryškią, akį traukiančią spalvą, kuri pagerina matomumą įvairiomis vandens sąlygomis. Ši kokybė padeda užtikrinti, kad jūsų sistema išsiskirtų net ir drumstame vandenyje, todėl padidėja tikimybė, kad žuvys jūsų nepastebės.

Patogus tvirtinimas: Sukurtas greitam ir lengvam tvirtinimui, Clinga Ronnie fiksatorius leidžia meškeriotojams keisti kabliukus ir pavadėlius be sudėtingo permontavimo. Šis patogumas ypač vertingas intensyvios žvejybos metu.

Patvari konstrukcija: Pagaminta iš aukštos kokybės medžiagų, rankovė sukurta taip, kad atlaikytų karpių žvejybos iššūkius. Tvirta konstrukcija užtikrina, kad jis išliks patikimas, net kai susiduriama su didelėmis apkrovomis ar sudėtingomis sąlygomis.

Universalus suderinamumas: „Clinga Ronnie Sleeve“ yra suderinama su įvairių dydžių ir tipų kabliukais, todėl jis yra universalus jūsų reikmenų dėžutės priedas. Šis pritaikomumas leidžia eksperimentuoti su įvairiomis sąrankomis, atsižvelgiant į žvejybos sąlygas.

Padidintas įrenginio efektyvumas: Lengvas dizainas skatina geresnį kabliuko judėjimą ir masalo pateikimą, todėl pagerėja sugavimo rodikliai. Tai ypač svarbu vandenyse, kur karpiai yra labai spaudžiami ir įžvalgesni.

Laiko taupymo patogumas: Naudodami patogią tvirtinimo sistemą galite greitai pakeisti pavadėlius ir kabliukus, sutaupydami laiko ir galėsite sutelkti dėmesį į žvejybą.

Geresnis matomumas: Blanki spalva padeda jūsų sistemai išsiskirti įvairiose aplinkose, todėl karpiai labiau linkę pastebėti ir susidomėti jūsų masalu.

Pritaikymas: Jo suderinamumas su įvairiomis sistemėlėmis ir kabliukų dydžiais leidžia prisitaikyti prie skirtingų žvejybos scenarijų, užtikrinant, kad visada būsite pasiruošę bet kokiai dienai.

Produkto tipas (smulkmenos)
Guminiai fiksatoriai
Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

Jums taip pat gali patikti

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą