Signalizatoriai Prologic C-Series Pro Alarm Set...
    Signalizatoriai Prologic C-Series Pro Alarm Set 3+1+1 Multi Colour

    Signalizatoriai Prologic C-Series Pro Alarm Set 3+1+1 Multi Colour

    76135
    159,99 €
    Su mokesčiais
    Preliminari mėnesinė įmoka nuo 9.3€
    Greitas pristatymas

    "Prologic C-Series Pro Alarm Set 3+1+1 Multi Colour" - yra specializuotas žvejybos signalizatorių, palapinės lempos ir imtuvo rinkinys, skirtas meškeriotojams stebėti žuvies kibimą net ir tamsiuoju paros metu. ProLogic C serijos dizainas yra labai praktiškas reguliuojamumo požiūriu. Galėsite reguliuoti garsumą, tonus ir jautrumą, atsižvelgdami į asmeninius poreikius ir sąlygas. Kiekvienas nustatymas turi šešis pasirinkimo lygius. Šis imtuvas signalizuoja šviesa, garsu ir vibracija; galite pasirinkti iš kiekvieno signalo, atsižvelgdami į savo pageidavimus. Dėl daugybės mažų apgalvotųū detalių šis rinkinys puikiai tinka žvejams; Pavyzdžiui, jei baterijos išsikrauna, gausite priminimą iš šviesos diodų. Šis praktiškas ir patrauklus dizainas yra ne tik paprastas naudoti, bet ir tvirtas.

     

    Kibimo signalizatoriai (3+1+1): į šį rinkinį įeina trys kibimo signalizatoriai, bei palapinės lempa. Signalizatoriai tai įrenginiai, skleidžiantys garsinius ir vaizdinius signalus, kai žuvis paima masalą. „+1“ rodo, kad komplekte yra papildomas imtuvas nuotoliniam stebėjimui.

    Imtuvas (1): imtuvas yra nuotolinis įrenginys, kuris belaidžiu ryšiu gauna signalą iš kibimo signalizatorių. Jis gauna signalus iš signalizatorių ir perduoda informaciją meškeriotojui, leisdamas iš toli stebėti kelias meškeres. Imtuvas aiškiai perteikia informacija, ant kurios meškerės vyksta kibimas.

    Daugiaspalvis: „Kelių spalvų“ funkcija rodo, kad aliarmai ir imtuvas yra skirtingų spalvų. Tai gali būti naudinga meškeriotojams, norint lengvai nustatyti, kuri meškerė ar signalizatorius suveikė, ypač žvejojant su keliomis meškerėmis bei tamsiuoju paros metu.

    Jautrumo ir garsumo valdymas: Dauguma šiuolaikinių signalizatorių siūlo reguliuojamus jautrumo ir garsumo nustatymus, leidžiančius žvejams tiksliai sureguliuoti signalus pagal savo pageidavimus ir žvejybos sąlygas. Jautrumo reguliavimas padeda sumažinti klaidingus pavojaus signalus dėl vėjo ar vandens judėjimo.

    Šviesos diodų indikatoriai: šie signalizatoriai turi LED indikatorius, kurie užsidega, kibimo metu. Daugiaspalviai šviesos diodai patogūs tuo, kad galima matyti ant kurios meškerės vyksta kibimas. 

    Nuotolinis diapazonas: atstumas, per kurį imtuvas gali susisiekti su signalizatoriu, yra svarbus aspektas. Didesnis nuotolis leidžia meškeriotojams stebėti savo meškeres iš didesnio atstumo. Šie imtuvai veikia apie 100m.

    Maitinimo šaltinis: Svarbu patikrinti akumuliatoriaus veikimo laiką ir pasirūpinti, kad po ranka būtų atsarginių baterijų ilgesnėms žvejybos sesijoms.

    Nešiojimo dėklas: šis rinkinys yra su nešiojimo dėklu, kad būtų patogu laikyti ir transportuoti.

    • Reguliuojamas garsumas, tonai ir jautrumas
    • Naktinė šviesa
    • Patrauklus dizainas
    • Signalizatoriams reikalinga 9 V baterija (nepridedama)
    • Imtuvui reikalingos trys 1,5 V AAA baterijos (į komplektą neįeina)
    • Palapinės lempa yra įkraunama su USB
    • Atsparūs oro sąlygoms
    • 100 m pasiekiamumas (priklausomai nuo reljefo)
    • Daugiaspalvis: (raudona, žalia, geltona)
    Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

    Jums taip pat gali patikti

    Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

    16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

    Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
    Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą