Trakker NXG Bedchair Bag Wide Gulto Dėklas
    Trakker NXG Bedchair Bag Wide Gulto Dėklas

    Trakker NXG Bedchair Bag Wide Gulto Dėklas

    204959
    69,99 €
    Su mokesčiais
    Preliminari mėnesinė įmoka nuo 6.49€
    Greitas pristatymas

    "Trakker NXG Bedchair Bag Wide" - meškeriotojams, ieškantiems efektyvaus ir patogaus būdo transportuoti ir apsaugoti savo gultą ar miego sistemą, "Trakker NXG Bedchair Bag Wide" yra puikus sprendimas. Sukurtas taip, kad tilptų daug įvairių lovų, šis krepšys yra būtinas jūsų meškeriojimo įrangos priedas, užtikrinantis, kad jūsų lova išliks puikios būklės ir lengvai transportuojama.

    Panaši prekė mūsų parduotuvėje: https://krante.lt/lt/pagrindinis/1834-gulto-deklas-trakker-nxg-roll-up-bed-bag.html

     

    „Trakker NXG Bedchair Bag Wide“: „Trakker NXG Bedchair Bag Wide“ yra praktiškas ir universalus sprendimas žvejams, norintiems lengvai transportuoti savo gultą ar miego sistemą. Jis sukurtas siekiant užtikrinti apsaugą ir patogumą.

     Suderinamumas: „Wide“ šio lovos krepšio aspektas reiškia, kad jame gali tilpti įvairių dydžių ir dizaino lovos. Nesvarbu, ar turite kompaktišką lovą, ar erdvesnę, šis krepšys susitvarkys.

    Tvirta konstrukcija: „Trakker NXG Bedchair Bag Wide“ yra pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, užtikrinančių patvarumą ir ilgaamžiškumą. Jis sukurtas taip, kad atlaikytų meškeriojimo ir dažno naudojimo sunkumus.

    Lengvas transportavimas: gultą neštis į žvejybos vietą ir atgal dar niekada nebuvo taip paprasta. Krepšys turi tvirtas rankenas ir paminkštintą pečių dirželį, todėl jį patogu nešiotis net jei iki žūklės vietos yra didesnis atstumas.

    Gulto apsauga: labai svarbu apsaugoti lovą gabenant, kad ji išliktų švari ir nepažeista. Šis krepšys apsaugo jūsų gultą nuo nešvarumų, drėgmės ir galimų pažeidimų, todėl prailgina tarnavimo laiką.

    Papildoma saugykla: "Trakker NXG" krepšys ne tik jūsų gultui ar miego sistemai. Jame taip pat yra erdvi išorinė kišenė kitiems meškeriojimo reikmenims, tokiems kaip pagalvė, miegmaišis ar kiti reikmenys.

    Patogūs užtrauktukai: Krepšyje yra patvarūs užtrauktukai, leidžiantys lengvai pasiekti lovą ir įrangą. Šie užtrauktukai užtikrina saugų uždarymą, todėl jūsų įranga yra saugi ir patikima.

    • Sukurta gultams ir miego sistemoms transportuoti ir apsaugoti
    • Padidėjęs ilgis leidžia universaliau pritaikyti dar daugiau gultų; Tvirti #10 viso ilgio užtrauktukai leidžia saugiai pasiekti ir lengvai supakuoti
    • Naujai išdėstytos tvirtos sustiprintos rankenos palengvina pakrovimą
    • Nuimamas, reguliuojamas peties dirželis komfortui nešiojant
    • Pagaminta iš tvirto, vandeniui atsparaus NXG audinio su PVC pagrindu
    • Dydis "Wide"
    • Matmenys: 115 (I) x 100 (P) x 25 (G) cm (WIDE)
    • Svoris: 1,9 kg (WIDE)
    • Medžiaga: poliesteris
    Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

    Jums taip pat gali patikti

    Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

    9 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

    Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
    Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą