• −20%
  • Nauja
NashBait Citruz Pellet 1kg Peletės
NashBait Citruz Pellet 1kg Peletės

NashBait Citruz Pellet 1kg Peletės

B6415
6,39 € 7,99 € -20%
Su mokesčiais
Preliminari mėnesinė įmoka nuo 2.17€
Greitas pristatymas
Iki akcijos pabaigos liko

NashBait Citruz Pellet 1kg Peletės: Yra specialiai sukurtos peletės, kurios pasižymi unikaliu ir intensyviu citrusinių vaisių aromatu. Šios peletės yra puikus pasirinkimas žvejams, norintiems pritraukti žuvis ir padidinti savo sėkmės galimybes. Su 1 kg talpa, Citruz Pellet idealiai tinka tiek trumpoms, tiek ilgesnėms žvejybos sesijoms.

Panaši prekė mūsų svetainėje:

https://krante.lt/lt/boiliai/5004-4980-nashbait-citruz-boilies-20mm-seriminiai-boiliai.html#/142-svoris-1kg

Skersmuo
  • 2mm
  • 6mm

 

Sudėtis ir savybės: Citruz Pellet sudėtyje yra aukštos kokybės ingredientų, kurie suteikia ne tik skanų skonį, bet ir papildomų maistingų medžiagų. Peletės yra praturtintos amino rūgštimis ir vitaminais, kurie skatina žuvų apetitą ir pagerina jų bendrą sveikatą. Citrusinių vaisių kvapas ne tik pritraukia žuvis, bet ir padeda sukurti natūralią maisto paieškos atmosferą, skatinančią aktyvų kibimą.

Funkcionalumas: NashBait Citruz Pellet puikiai tinka įvairioms žvejybos technikoms. Jos gali būti naudojamos kaip masalas, arba kaip papildomas komponentas, praturtinantis jūsų jauką. Šios peletės puikiai dera su kitais masalais, tokiomis kaip boiliai ar skysti papildai, todėl galite kurti įvairius jauko mixus, kurie maksimaliai padidins jūsų sėkmės galimybes. Dėl savo tvirtos struktūros, peletės greitai įsigėria į vandenį ir išskiria aromatą, kas dar labiau pritraukia žuvis.

Naudojimo instrukcijos: Naudojant Citruz Pellet, rekomenduojama įmerkti jas į skystą papildą arba mirkyti prieš žvejybą, kad sustiprintumėte jų kvapą ir skonį. Geriausia naudoti šias peletes kartu su jaukais, kad sukurtumėte patrauklią maisto platformą žuvims. Taip pat galite jas naudoti kaip apdailą, užpilti jas ant boilių ar kitų masalų, kad padidintumėte jų patrauklumą.

Priežiūra ir laikymas: NashBait Citruz Pellet reikia laikyti sausai ir vėsioje vietoje, toliau nuo tiesioginių saulės spindulių, kad išvengtumėte drėgmės ir produkto pablogėjimo. Po naudojimo būtinai uždarykite pakuotę, kad peletės išliktų šviežios ir neprarastų savo kvapo. Rekomenduojama patikrinti galiojimo laiką ir naudoti produktą per nurodytą laikotarpį.

NashBait Citruz Pellet 1kg: Yra puikus pasirinkimas kiekvienam žvejui, siekiančiam pagerinti savo žvejybos rezultatus. Su savo unikaliu citrusinių vaisių aromatu, aukštos kokybės sudėtimi ir universaliu naudojimu, šios peletės taps neatsiejama jūsų žvejybos arsenalo dalimi. Pasitikėkite NashBait ir mėgaukitės kiekviena žvejybos akimirka, žinodami, kad turite efektyvų ir patikimą masalą!

Peletės skersmuo (mm)
2 mm
6 mm
Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

Jums taip pat gali patikti

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą