Dynamite Baits Durable Hook Pellets Garlic...
    Dynamite Baits Durable Hook Pellets Garlic Gaudiminės Peletės

    Dynamite Baits Durable Hook Pellets Garlic Gaudiminės Peletės

    DY1666
    5,99 €
    Su mokesčiais
    Preliminari mėnesinė įmoka nuo 2.04€
    Greitas pristatymas

    "Dynamite Baits Durable Hook Pellets Garlic" - žvejyba nėra tik pramoga; tai kantrybės, įgūdžių ir strategijos siekimas. O šio užsiėmimo esmė – tobulo masalo ieškojimas. Meškeriotojai žino, kad tinkamas masalas gali būti raktas į sėkmingą žūklę. Česnako skonio „Dynamite Baits Durable Hook Pellets Garlic“ – geras pasirinkimas gaudant karpius ir kitas žuvis.

    Panaši prekė mūsų parduotuvėje: https://krante.lt/lt/pagrindinis/4068-gaudimines-peletes-dynamite-baits-durable-hook-pellets-sweetcorn.html

    Skersmuo
    • 6mm

     

    Česnako žavesys: Česnakai jau daugelį metų buvo išbandytas ir puikus masalo priedas meškeriojimo pasaulyje. Jo išskirtinis kvapas ir skonis nenumaldomai patinka daugeliui žuvų rūšių. „Dynamite Baits“ išnaudojo česnako žavesį savo patvariose gaudiminėse peletėse.

    Tvirtas ir patvarus: Viena iš išskirtinių šių masalų savybių yra jų patvarumas. Sukurti taip, kad liktų nepažeisti ir liktų ant kablio, jie gali laikytis sistemoje metant ir ilgą laiką esant vandenyje. Toks patvarumas užtikrina, kad masalas išliks patrauklus ilgą laiką.

    Česnako skonio pojūtis: česnako skonio įliejimas į šias peletes sukuria patrauklų masalą. Jau seniai žinoma, kad česnakai skatina žuvų maitinimosi instinktus. Česnako kvapas ir skonis gali būti ypač patrauklus, todėl šios granulės yra viliojantis pasirinkimas žvejams.

    Universalus pritaikymas: "Dynamite Baits Durable Hook Pellets" gali būti efektyviai naudojamos įvairiuose žvejybos būduose. Galite jas naudoti plauko sistemoje, tiesiai ant kabliuko, "method feeder" sistemose.

    Sėkmės istorijos: Visame pasaulyje žvejai pasidalijo nepaprastomis sėkmės istorijomis naudodami "Dynamite Baits Durable Hook pellets". Karpiai, lynai, kuojos ir įvairios kitos rūšys pamėgo česnaką. 

    Peletės skersmuo (mm)
    6 mm
    Pelečių tipas
    Gaudiminės (hook pellets)
    Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

    Jums taip pat gali patikti

    Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

    16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

    Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
    Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą