• Nauja
Preston 1.4L Flask Termosas
Preston 1.4L Flask Termosas

Preston 1.4L Flask Termosas

P0220131
24,99 €
Su mokesčiais
Preliminari mėnesinė įmoka nuo 4.25€
Greitas pristatymas

Preston Preston 1.4L Flask- Ilgas valandas prie kranto praleidžiantiems meškeriotojams labai svarbu išlikti hidratuotiems ir žvaliems, norint išlaikyti susikaupimą ir energiją. Preston 1.4L termosas sukuria taip, kad atitiktų lauko entuziastų poreikius, todėl yra patogus ir patikimas būdas išlaikyti jūsų mėgstamus gėrimus idealioje temperatūroje. Nesvarbu, ar mėgaujatės šiltu puodeliu kavos vėsų rytą, ar geriate šaltą vandenį karštą vasarą, šis termosas yra būtinas jūsų žvejybos įrankių priedas. Tai privaloma turėti bet kuriam meškeriotojui.

Panaši prekė mūsų svetainėje:https://krante.lt/lt/pagrindinis/2632-saltkrepsis-trakker-nxg-bait-bag.html

Prekė oficialioje Preston svetainėje:https://www.prestoninnovations.com/en/products/new-products/pp-11110

 

Didelė talpa: Su didele 1,4 litro talpa šis termosas leidžia nešiotis pakankamai gėrimų, kurių užtektų visai dienai ant vandens. Tai reiškia, kad reikia mažiau kelionių atgal į savo automobilį ir daugiau laiko žvejybai.

Dvigubų sienelių izoliacija: Termosas turi pažangią dvigubų sienelių izoliaciją, kuri veiksmingai palaiko jūsų gėrimų temperatūrą. Nesvarbu, ar norite, kad kava garuotų karšta, ar vanduo būtų gaiviai šaltas, „Preston Flask“ padės jums.

Patvarus dizainas: Pagaminta iš aukštos kokybės medžiagų, kolba sukurta taip, kad atlaikytų lauko naudojimo sunkumus. Jo tvirta konstrukcija užtikrina, kad jis gali susidoroti su smūgiais ir kritimais nepakenkdamas našumui.

Lengva naudoti: termosas yra su plačia burnos anga, kad būtų lengva užpildyti ir išvalyti. Užsukamas dangtelis užtikrina saugų sandarumą, apsaugo nuo nuotėkio ir išsiliejimo, todėl puikiai tinka neštis krepšyje.

Universalus pritaikymas: Nors puikiai tinka žvejybai, „Preston Flask“ taip pat puikiai tinka kitai veiklai lauke, pavyzdžiui, žygiams, stovyklavimui ir iškyloms, todėl jis yra universalus visų jūsų nuotykių palydovas.

Išlik hidratuotas: Dėl didelės talpos termosas skatina visą dieną išlaikyti hidrataciją, o tai būtina norint išlaikyti susikaupimą ir energiją žvejojant.

Temperatūros išlaikymas: Dvigubų sienelių izoliacija reiškia, kad gėrimais galėsite mėgautis tobuloje temperatūroje, o tai pagerina bendrą patirtį ilgų seansų metu.

Patogumas: Paprastas naudojimas ir termoso nešiojamumas leidžia daugiau dėmesio skirti žvejybai ir mažiau vargo, todėl dieną žvejyboje praleisite be rūpesčių.

Patvarumas: Jo tvirta konstrukcija užtikrina, kad jis gali atlaikyti elementus, todėl jis yra patikimas palydovas bet kuriam lauko entuziastui.

Talpa ( ltr )
1.4L
Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

Jums taip pat gali patikti

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą