Gaudiminiai Boiliai Ringers Chocolate...
    Gaudiminiai Boiliai Ringers Chocolate Orange/Pink Duos Wafters 6+10mm

    Gaudiminiai Boiliai Ringers Chocolate Orange/Pink Duos Wafters 6+10mm

    RNG84
    7,99 €
    Su mokesčiais
    Preliminari mėnesinė įmoka nuo 2.72€
    Greitas pristatymas

    "Ringers Chocolate Orange Duos Wafters 6+10mm" - gaudiminiai "wafter" tipo masalai, ryškios oranžinės su rožine spalvos, šokolado aromato, puikiai vilioja visas karpines žuvis. 6-10 mm dydžio.

     
    • Dydis: šių masalų yra dviejų dydžių: 6 mm ir 10 mm miksas. Įvairių dydžių derinys gali būti naudingas pateikiant karpiams įvairius masalo variantus. Mažesni masalai gali privilioti mažesnius karpius, o didesni masalai – didesnes žuvis.
    • Skonis: „Šokolado apelsinų“ skonis rodo, kad šie masalai sukurti taip, kad imituotų šokolado ir apelsino skonį ir kvapą, o tai gali būti patrauklus derinys karpiams. Įvairiomis sąlygomis ir sezonais karpiams gali patikti skirtingi skoniai, todėl verta paeksperimentuoti ir išsiaiškinti, kas geriausiai tinka jūsų žvejybos vietoje.
    • Plūdrumas: Wafters yra suprojektuoti taip, kad jų plūdrumas būtų neutralus, o tai reiškia, kad jie šiek tiek plūduriuoja. Dėl to jie gali būti ypač veiksmingi karpių žūklei.
    • Pateikimas: šiuo masalus galite montuoti įvairiais būdais, priklausomai nuo taktikos. Jie gali būti naudojami su plauko sistema, Ronnie Rigs ar kitais karpių žvejybos įtaisais. 
    • Spalva: ryškios oranžinės ir rožinės spalvų derinys. 
    Boilių tipas
    Gaudiminiai (Wafters)
    Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

    Jums taip pat gali patikti

    Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

    16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

    Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
    Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą