• −15%
Dynamite Baits Source Boilies 26mm Šeriminiai...
Dynamite Baits Source Boilies 26mm Šeriminiai Boiliai

Dynamite Baits Source Boilies 26mm Šeriminiai Boiliai

DY1205
14,44 € 16,99 € -15%
Su mokesčiais
Preliminari mėnesinė įmoka nuo 4.91€
Greitas pristatymas
Iki akcijos pabaigos liko

"Dynamite Baits Source Boilies 26mm" - "Source boilių" asortimento tikrai nereikia pristatinėti – su niekuo nesupainiojamu kvapu turbūt vienas geriausiai parduodamų karpių žūklės boilių Europoje ir padedantis žvejams visur vilioti žuvį nuo tada, kai buvo sukurtas daugiau nei prieš dešimtmetį.

Panaši prekė mūsų parduotuvėje: https://krante.lt/lt/pagrindinis/1398-seriminiai-boiliai-dynamite-baits-source-sl-20mm.html

Svoris
  • 1kg

 
  • „Dynamite Baits Source Boilies“: „Dynamite Baits Source Boilies“ yra aukščiausios kokybės jaukų asortimentas. Šie boiliai yra išsamių tyrimų ir bandymų rezultatas, pritaikyti išrankiausiems karpiams.
  • Neprilygstamas patrauklumas: pagrindinis "Source Boilies" tikslas yra padidinti jauko patrauklumą. Jų išskirtinis kvapas ir skonis, sukuria nenugalimą derinį, kuriam karpiai tiesiog negali atsispirti.
  • Universalus pritaikymas: šie boiliai yra labai universalūs ir gali būti naudojami įvairiais būdais. Galite jaukinti viso dydžio su "kobra", dėtį į "spod" mišinį, naudoti su pva produktais, ar net naudoti kaip masalą.
  • Laipsniškas medžiagų "atidavimas": "Dynamite Baits Source Boilies" sukurti taip, kad išlaisvintų savo atraktantus lėtai, užtikrinant, kad karpiai laikui bėgant išliktų susidomėję. Šis laipsniško paleidimo mechanizmas reiškia, kad karpiai ir toliau ieško jūsų masalo, o tai padidina sėkmingo sugavimo tikimybę.
  • Realistiška išvaizda: Boilių tekstūra ir spalva labai primena natūralų dugno maistą, todėl sukuria tikrovišką ir labai patrauklų masalą. Karpius natūraliai traukia šis kvapas ir skonis.
  • Įrodyta sėkmė: karpių žvejai visame pasaulyje laiduoja už "Source Boilies" veiksmingumą didinant jų sugavimo rodiklius. Šie boiliai tapo patikimu palydovu ieškant karpių.
Boilių tipas
Šeriminiai
Pakuotės svoris (kg)
1 kg
Boilių skersmuo (mm)
26mm
Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

Jums taip pat gali patikti

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą