• −5%
Minkštos Granulės Dynamite Baits Pop-Up Nuggets...
Minkštos Granulės Dynamite Baits Pop-Up Nuggets - White & Brown Fishmeal

Minkštos Granulės Dynamite Baits Pop-Up Nuggets - White & Brown Fishmeal

DY359
6,64 € 6,99 € -5%
Su mokesčiais
Preliminari mėnesinė įmoka nuo 2.26€
Greitas pristatymas
Iki akcijos pabaigos liko

"Dynamite Baits Pop-Up Nuggets - White & Brown Fishmeal" - karpių žvejybos entuziastai visada ieško veiksmingų ir universalių masalo variantų, kad suviliotų šiuos sunkiai pasiekiamus vandens milžinus. "Dynamite Baits Pop-Up Nuggets" iš baltos ir rudos žuvies miltų yra puikus sprendimas žvejams, norintiems papildyti savo karpių žvejybos masalų arsenalą.

Panaši prekė mūsų parduotuvėje: https://krante.lt/lt/boiliai/4144-minkstos-granules-dynamite-baits-pop-up-nuggets-yellow-red-fishmeal.html

 
  • "Dynamite Baits Pop-Up Nuggets - White & Brown Fishmeal": "Pop-Up Nuggets" yra plūduriuojančios jauko granulės, skirtos būti pakeltos nuo dugno, kad išsiskirtų iš kitų ant dugno esančių komponentų. Šis plūdrumas sukuria patrauklų vaizdą, kuriam karpiams sunku atsispirti. „White & Brown“ pažymi, kad šie masalai būna balti arba rudi.
  • Žuvų miltų mišinys: žuvų miltų mišinys yra gerai žinomas ir patikrintas skonio profilis karpių žvejybos pasaulyje. Jis pagamintas iš žuvų miltų – daug baltymų turinčio ingrediento, kuris dėl savo maistinės vertės patinka karpiams. Baltos ir rudos spalvų derinys suteikia vizualinio kontrasto, todėl šie masalai puikiai matomi po vandeniu.
  • Plūdrumo pranašumas: Viena iš pagrindinių „Pop-Up Nuggets“ savybių yra jų plūdrumas. Tinkamai pritvirtinti, šie masalai plūduriuoja tiesiai virš ežero dugno ir sukuria akį traukiantį ir lengvai pasiekiamą taikinį karpiams. Šis pristatymas gali sužadinti smalsumą ir paskatinti karpius tyrinėti.
  • Universalus pateikimas: "Pop-Up Nuggets" gali būti naudojami įvairiose žvejybos pristatymuose. Jie puikiai tinka kaip pavieniai masalai ant kabliuko, ant plauko sistemos, taip pat kartu su kitais masalais. Šis universalumas leidžia žvejams pritaikyti savo požiūrį į skirtingas žvejybos sąlygas ir karpių pageidavimus.
  • Didelis matomumas: Dėl kontrastingų baltos ir rudos spalvų šie "Pop-Up" gerai matomi vandenyje. Karpiai gali juos pastebėti iš tolo, o vizualinis patrauklumas padidina tikimybę, kad žuvis susidomės.
  • Pasitikėjimas savo masalu: meškeriotojai žino, kad pasitikėjimas masalu gali labai paveikti jūsų žvejybos sėkmę. Naudodami "pop-Up Nuggets" baltos ir rudos spalvų, galite tikėti, kad pasirinkote teisingą masalą.
  • Pagerintas sugavimo rodiklis: šių masalų plūduriavimas ir patrauklus žuvies miltų skonis gali padėti padidinti jūsų sugavimo rodiklį pritraukiant karpį į jūsų jaukinimo vietą. Karpius natūraliai traukia žuvies miltų jaukai, todėl šie "Pop-Up Nugget"s puikiai papildo jūsų karpių žvejybos arsenalą.
Boilių tipas
Plaukiantys (Pop Ups)
Boilių skersmuo (mm)
6mm
Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

Jums taip pat gali patikti

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą