Sportex Catapult CS-4 Marker 13ft 4,75lb...
    Sportex Catapult CS-4 Marker 13ft 4,75lb Meškerykotis

    Sportex Catapult CS-4 Marker 13ft 4,75lb Meškerykotis

    143475
    269,99 €
    Su mokesčiais
    Preliminari mėnesinė įmoka nuo 12.4€
    Greitas pristatymas

    "Sportex Catapult CS-4 Marker 13ft 4,75lb" pagamintas iš japoniškos aukštos kokybės anglies. Dėl aukštos kokybės SIC žiedų, tvirtų FUJI DPS ritės laikiklių ir padalintų rankenų derinio "Catapult Carp CS-4" modeliai pasižymi išskirtinėmis užmetimo ir apkrovos savybėmis.

    Panaši prekė mūsų parduotuvėje: https://krante.lt/lt/pagrindinis/2224-meskerykotis-sportex-invictus-spod-13ft-575lb.html

     
    • Ilgis: 13 pėdų ilgio „Sportex Catapult CS-4 Marker“ yra išskirtinė savybė, suteikianti neprilygstamą pasiekiamumą metant tolimą atstumą. Ilgesnės meškerės leidžia meškeriotojams pasiekti didesnį atstumą savo metimais. Šis papildomas ilgis suteikia pranašumą bandant pasiekti vietas, kurios anksčiau buvo laikomos nepasiekiamomis.
    • Tikslus metimas: nors ilgis yra labai svarbus, metimo tikslumas taip pat svarbus. "Catapult CS-4 Marker" pasižymi išskirtiniu tikslumu, leidžiančiu užmesti tiksliai norimoje vietoje. Šis tikslumas yra labai svarbus norint nustatyti žuvų vietą ir suprasti povandeninį reljefą.
    • Galinga bandymo kreivė: 4,75 lbs bandymo kreivė suteikia stiprumo, reikalingo užmesti didelius atstumus. Galinga bandymo kreivė užtikrina, kad galite efektyviai susidoroti su tiksliu ir tolimu metimu net ir esant stipriam vėjui ar sudėtingoms sąlygoms.
    • Patvarumas: „Sportex“ yra žinoma, kad gamina patvarius ir ilgaamžius žvejybos įrankius, o "Catapult CS-4 Marker" nėra išimtis. Jis sukurtas taip, kad atlaikytų didelių atstumų metimo ir markerio darbo sunkumus, užtikrinant, kad jis išliks patikimas įrankis jūsų meškeriojimo arsenale sezoną po sezono.
    • Universalus pritaikymas: su šiuo markeriu galėsite tyrinėti dugną naudojant įvairaus svorio ir formų markerio svarelius. 
    • Ilgis: 13ft
    • Testas: 4,75lb
    Ilgis ( FT)
    13 ft
    Testas (LB)
    4.75lb
    Dalių sk.
    2
    Meškerykočio tipas
    Tyrinėjimo "Marker"
    Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

    Jums taip pat gali patikti

    16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

    Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
    Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą