• −20%
  • Nauja
Meškerių Dėklas Korda Compac Single Divide...
Meškerių Dėklas Korda Compac Single Divide Sleeve 13ft

Meškerių Dėklas Korda Compac Single Divide Sleeve 13ft

KLUG91
29,59 € 36,99 € -20%
Su mokesčiais
Preliminari mėnesinė įmoka nuo 5.03€
Greitas pristatymas
Iki akcijos pabaigos liko

Meškerių Dėklas Korda Compac Single Divide Sleeve 13ft: Yra išskirtinai funkcionalus ir stilingas produktas, sukurtas žvejams, siekiantiems maksimaliai apsaugoti savo įrangą. Šis dėklas puikiai tinka 13 pėdų meškerėms, todėl idealiai tinka tiek kasdieniam naudojimui, tiek ilgesnėms žvejybos išvykoms. Korda, žinoma dėl savo kokybės ir inovatyvių sprendimų, šiuo produktu atskleidžia savo įsipareigojimą gaminti patikimus ir ilgalaikius sprendimus.

Panaši prekė mūsų svetainėje:

https://krante.lt/lt/pagrindinis/3419-deklas-markeravimo-kuoliukams-korda-compac-distance-stick-bag.html

 

Medžiaga ir konstrukcija: Dėklas pagamintas iš aukštos kokybės, tvirto ir vandeniui atsparaus audinio, kuris užtikrina meškerių apsaugą nuo drėgmės, purvo ir kitų išorinių veiksnių. Vidinė dalis yra minkšta, kad būtų išvengta mechaninių pažeidimų, ir suteikia papildomos apsaugos jūsų meškerėms. Dėklo konstrukcija yra kompaktiška, tačiau erdvi, leidžianti patogiai laikyti ir transportuoti kelias meškeres.

Funkcionalumas: Korda Compac Single Divide Sleeve siūlo daug naudingų funkcijų. Dėklas turi atskiras kišenes, leidžiančias patogiai laikyti skirtingus meškerių elementus, tokius kaip ritės ir priedai, taip išvengiant jų susiliejimo ir pažeidimų. Be to, dėklas turi reguliuojamą petnešą, kuri leidžia patogiai nešioti jį per petį arba rankoje. Tai ypač patogu, kai keliaujate ilgus atstumus.

Dizainas: Dėklo dizainas yra modernus ir subtilus, su elegantišku Korda logotipu. Smėlio spalva ir minimalistinis stilius leidžia lengvai derinti su kitais žvejybos aksesuarais. Dėklas atrodo profesionaliai ir užtikrina, kad jūsų įranga atrodys stilingai bet kurioje aplinkoje.

Priežiūra: Korda Compac Single Divide Sleeve yra lengvai prižiūrimas. Dėl savo vandeniui atsparios medžiagos, dėklą galima lengvai nuvalyti drėgna šluoste, kad pašalintumėte purvą ar nešvarumus. Tai užtikrina, kad dėklas ilgai išliks švarus ir tvarkingas.

Dydis ir talpa: Šis dėklas yra pritaikytas 13 pėdų meškerėms, todėl puikiai tinka tiems, kurie mėgsta žvejoti didesniuose vandens telkiniuose. Jo talpa leidžia laikyti ne tik meškeres, bet ir visus būtinus priedus, tokius kaip ritės, masalai ir kita įranga.

Korda Compac Single Divide Sleeve 13ft: Yra idealus pasirinkimas kiekvienam žvejui, kuris nori apsaugoti savo meškeres ir priedus. Su savo tvirta konstrukcija, funkcionalumu ir moderniu dizainu, šis dėklas taps jūsų neatskiriamu pagalbininku bet kurioje žvejybos išvykoje. Investuokite į Korda ir mėgaukitės kokybe, kurią galite pasitikėti!

Ilgis ( FT)
13 ft
Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

Jums taip pat gali patikti

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

13 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą