Karpinis Laikymo Svėrimo Maišas Shimano Tribal...
    Karpinis Laikymo Svėrimo Maišas Shimano Tribal Trench Gear Calming Recovery Sling

    Karpinis Laikymo Svėrimo Maišas Shimano Tribal Trench Gear Calming Recovery Sling

    SHTTG21
    109,99 €
    Su mokesčiais
    Preliminari mėnesinė įmoka nuo 6.67€
    Greitas pristatymas

    "Shimano Tribal Trench Gear Calming Recovery Sling" - yra specializuotas žvejybos įrankis, skirtas saugiau paleisti ir pasverti žuvis, ypač žvejojant karpius. Karpių žvejybos entuziastai supranta atsakingos ir etiškos žūklės svarbą. Tai ne tik žuvies gaudymas; tai taip pat rūpinimasis jų gerove. „Shimano Tribal Trench Gear Calming Recovery Sling“ yra gyvybiškai svarbi priemonė, sukurta siekiant užtikrinti sugautų žuvų saugumą.

    Panaši prekė mūsų parduotuvėje: https://krante.lt/en/pagrindinis/2155-trakker-sanctuary-xxl-retention-sling-v2.html

     
    • Saugumas. Pagrindinė "Shimano Tribal Trench Gear Calming Recovery Sling" funkcija yra užtikrinti saugią aplinką žuvims gaudymo metu ir po jos. Šis maišas skirtas apsaugoti žuvis nuo bet kokių galimų sužalojimų. Minkšta, žuvims "draugiška" tinklelio medžiaga neleidžia pažeisti žvynų, todėl žuvies oda išlieka nepažeista.
    • Paleidimas. Tai leidžia žuvims atgauti ramybę vandenyje prieš paleidžiant. Laikymo maišas gali būti iš dalies panardintas, leidžiant vandeniui tekėti per jį, o tai padeda prisotinti aplink žuvį esantį vandenį deguonimi ir skatina jos atsigavimą.
    • Dydis ir talpa. "Shimano Tribal Trench Gear Calming Recovery Sling" yra įvairių dydžių, kad tilptų skirtingų rūšių ir dydžių žuvis. Nesvarbu, ar gaudote mažesnius karpius, ar didesnius egzempliorius, rasite jūsų poreikius atitinkantį maišą. Kad žuvys nepatirtų pernelyg didelio streso, labai svarbu užtikrinti tinkamą dydį.
    • Užsegimas. Kad žuvis tvirtai laikytųsi, šis maišas turi užtrauktuko uždarymo mechanizmą. Kai žuvis yra saugiai viduje, užtrauktukas neleidžia jai ištrūkti. Konstrukcijoje taip pat yra nešiojimo rankenos, todėl žuvį lengva transportuoti į vandenį paleisti.
    • Etiška meškeriojimo praktika. Atsakingi meškeriotojai pirmenybę teikia sugautų žuvų gerovei. laikymo maišo, pavyzdžiui, Shimano Tribal Trench Gear Calming Recovery Sling, naudojimas yra esminė etiško meškeriojimo dalis. Tai užtikrina, kad sugauta žuvis bus saugiau paleista. 
    • Matmenys: 1200 x 600 mm
    Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

    Jums taip pat gali patikti

    16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

    Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
    Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą