• −20%
  • Nauja
Guru Multi Riddle Sijojimo Indas
Guru Multi Riddle Sijojimo Indas

Guru Multi Riddle Sijojimo Indas

GMR001
31,99 € 39,99 € -20%
Su mokesčiais
Preliminari mėnesinė įmoka nuo 5.44€
Greitas pristatymas
Iki akcijos pabaigos liko

Guru Multi Riddle Sijojimo Indas: Yra pažangi priemonė, skirta žvejams, siekiantiems optimizuoti savo jaukų ir masalų paruošimą. Šis indas su unikaliu dizainu ir įvairiomis funkcijomis leidžia lengvai ir efektyviai sijoti, atskirti ir paruošti ingredientus, kad žvejyba būtų dar sėkmingesnė, todėl tai yra puikus pasirinkimas jūsų žūklėms.

Panaši prekė mūsų svetainėje:https://krante.lt/lt/smulkmenos/5490-preston-jauko-maisykle-sless-steel-whisk.html

 

Konstrukcija ir medžiagos: Guru Multi Riddle pagamintas iš aukštos kokybės, tvirtų medžiagų, kurios užtikrina ilgaamžiškumą ir atsparumą įvairioms oro sąlygoms. Indas yra lengvas, tačiau pakankamai tvirtas, kad atlaikytų kasdienį naudojimą, todėl jis idealiai tinka tiek pradedantiesiems, tiek patyrusiems žvejams.

Universalus dizainas: Sijojimo indas turi keletą skirtingų sietų, kurie leidžia žvejams pasirinkti tinkamiausią granulometrą priklausomai nuo naudojamo jauko ar masalo tipo. Šis universalus dizainas suteikia galimybę efektyviai paruošti įvairius ingredientus, tokius kaip smulkinti boiliai, peletės ar grūdai.

Efektyvumas: Guru Multi Riddle leidžia greitai ir lengvai atskirti didesnius dalykus nuo smulkių, kad jūsų jaukas būtų optimaliai paruoštas. Sijojimas užtikrina, kad masalas būtų tolygiai suderintas, o tai padidina jo patrauklumą žuvims. Tai ypač svarbu žvejojant neaktyvių žuvų tipus, kurie reikalauja gerai paruoštų masalų.

Paprastas naudojimas: Sijojimo indas yra labai lengvai naudojamas. Tiesiog įdėkite norimus ingredientus į indą, pasirinkite tinkamą sietą ir lengvai suplakite. Tai užtikrina, kad ingredientai būtų efektyviai atskirti be jokių sudėtingų procesų.

Praktiškumas: Indas yra kompaktiškas, todėl jį lengva transportuoti. Be to, jis gali būti lengvai valomas, kas yra svarbu, norint užtikrinti higieną ir ilgaamžiškumą. Su šiuo indeliu galėsite greitai paruošti savo masalus ir jaukus bet kurioje žvejybos vietoje.

Guru Multi Riddle Sijojimo Indas: Yra puikus pasirinkimas žvejams, kurie nori efektyviai ir greitai paruošti savo masalus. Su aukštos kokybės konstrukcija, universaliu dizainu ir paprastu naudojimu, šis indas padeda užtikrinti, kad kiekviena žvejybos sesija būtų sėkminga. Tai būtina priemonė kiekvienam, kuris rimtai žiūri į savo žvejybos patirtį. Indas padeda optimizuoti masalų ruošimo procesą, o tai galiausiai lemia didesnį žuvų sugavimą ir geresnes žvejybos akimirkas.

Talpa ( ltr )
5 ltr
Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

Jums taip pat gali patikti

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą