• Nauja
Kibiras Haldorado 10 Ltr
Kibiras Haldorado 10 Ltr

Kibiras Haldorado 10 Ltr

HD-JET103
8,99 €
Su mokesčiais
Preliminari mėnesinė įmoka nuo 3.06€
Greitas pristatymas

Kibiras Haldorado 10 Ltr: Yra praktiškas ir funkcionalus žvejybos aksesuaras, sukurtas specialiai žvejams, siekiantiems patogiai laikyti ir transportuoti savo masalus bei reikmenis. Šis kibiras išsiskiria patvarumu, erdvumu ir lengvumu, todėl tapo populiariu pasirinkimu žvejybos entuziastų tarpe.

Panaši prekė mūsų svetainėje:https://krante.lt/lt/jaukai-ir-masalai/5430-kibiras-haldorado-16-ltr.html

 

Talpa: Kibiras talpina 10 litrų, kas suteikia pakankamai vietos įvairiems masalams, tokiems kaip boiliai, tigriniai riešutai, kukurūzai ir kiti žvejybos reikmenys. Toks dydis puikiai tinka tiek ilgoms žvejybos kelionėms, tiek trumpoms išvykoms.

Aukštos kokybės medžiagos: Pagamintas iš patvarių plastikinių medžiagų, kibiras yra atsparus drėgmei ir ilgai tarnauja. Medžiaga yra lengvai valoma, todėl po naudojimo galima greitai pasirūpinti kibiro švara.

Dangtis: Kibiras turi sandarų dangtį, kuris padeda išlaikyti masalus šviežius ir apsaugo juos nuo aplinkos poveikio, tokių kaip nešvarumai ar vabzdžiai. Dangtis taip pat leidžia lengvai transportuoti kibirą, nes nesukelia nutekėjimų.

Patogus naudojimas: Kibiro dizainas užtikrina patogų naudojimą, o jo svoris leidžia lengvai nešti ir perkelti iš vienos vietos į kitą. Kiekvienas kibiras yra su užapvalintais kraštais, kad būtų patogu ir nesukeltu diskomforto.

Universalumas: Kibiras gali būti naudojamas ne tik žvejybai, bet ir kitoms veikloms, pavyzdžiui, lauko piknikams, sodininkystei ar kitoms sportinėms veikloms, kur reikia laikyti maistą ar reikmenis.

Estetika: Haldorado kibiras pasižymi moderniu ir funkcionaliu dizainu, todėl jis yra ne tik praktiškas, bet ir estetiškai patrauklus.

Žvejybos reikmenys: Idealiai tinka laikyti ir transportuoti masalus, žvejybos įrankius, atsargines dalis ir kitus priedus.

Piknikai: Kibiras gali būti naudojamas kaip maisto laikymo indas, todėl puikiai tinka išvykoms su šeima ar draugais.

Kibiras Haldorado 10 Ltr: Yra nepamainomas pagalbininkas žvejų ir aktyvių lauko entuziastų arsenale. Su savo patvarumu, erdvumu ir praktišku dizainu, šis kibiras užtikrins, kad jūsų masalai ir reikmenys bus saugūs, švarūs ir lengvai prieinami bet kurioje žvejybos vietoje. Išbandykite jį ir patirkite patogumą, kurį jis gali suteikti!

Sodininkystė: Jis gali būti naudojamas sodo reikmenims, tokiems kaip sėklos ar trąšos, laikyti ir transportuoti.

Talpa ( ltr )
10 ltr
Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

Jums taip pat gali patikti

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą