Saldiklis FeedStimulants Liquid NHDC Sweetener...
    Saldiklis FeedStimulants Liquid NHDC Sweetener 100ml

    Saldiklis FeedStimulants Liquid NHDC Sweetener 100ml

    FDS730
    9,99 €
    Su mokesčiais
    Preliminari mėnesinė įmoka nuo 3.4€
    Greitas pristatymas

    "FeedStimulants Liquid NHDC Sweetener 100ml" - yra specializuotas saldiklis, kurį žvejai naudoja, kad padidintų masalo patrauklumą ir pritrauktų žuvis. Jame yra NHDC (neohesperidin dihidrohalkono), medžiagos, gaunamos iš citrusinių vaisių, žinomų dėl savo saldinamųjų savybių. Šis saldiklis įprastai naudojamas boilių gamyboje.

     
    • NHDC saldiklis. Pagrindinė šio skysčio sudedamoji dalis yra NHDC (neohesperidin dihidrochalkonas), natūralus saldiklis, gaunamas iš citrusinių vaisių. NHDC yra kelis kartus saldesnis už sacharozę (stalo cukrų) ir yra žinomas dėl savo gebėjimo pagerinti jaukų skonį ir aromatą, todėl yra patrauklus žuvims.
    • Universalus pritaikymas. "FeedStimulants Liquid NHDC" saldiklis yra universalus ir gali būti naudojamas įvairiems žvejybos masalams. Nesvarbu, ar naudojate boilius, granules, ar kitokį masalą, įpylus šio skysčio galite žymiai padidinti jų patrauklumą įvairioms žuvų rūšims.
    • Padidėjęs skonis. Saldinamasis NHDC poveikis ne tik pritraukia žuvis dėl sustiprinto skonio, bet ir skatina jas lengviau suvartoti masalą. Tai gali būti ypač naudinga žvejojant vandenyse, kur žuvys gali būti išrankesnės ar atsargesnės.
    • Koncentruota formulė. Šis 100 ml tūrio produktas suteikia žvejams koncentruotą formulę. Norint pasiekti norimą saldinimo efektą, reikia naudoti tik nedidelį kiekį, todėl tai yra ekonomiškas pasirinkimas norint pagerinti savo jauką ar masalą.
    • Moksliškai suformuluotas. "FeedStimulants Liquid NHDC"saldiklis yra moksliškai sukurtas siekiant užtikrinti tinkamą saldumo ir veiksmingumo pusiausvyrą. Meškeriotojai gali pasikliauti produkto nuoseklumu ir kokybe, kad pagerintų savo žvejybos patirtį.
    • Dozavimas: 1kg sauso jauko naudoti 1-3ml skysčio.
    Kiekis (ml)
    100 ml
    Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

    Jums taip pat gali patikti

    Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

    16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

    Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
    Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą