• Nauja
Deepex Dumbell Wafter Marcipanas 8x6mm...
Deepex Dumbell Wafter Marcipanas 8x6mm Gaudiminiai Boiliai

Deepex Dumbell Wafter Marcipanas 8x6mm Gaudiminiai Boiliai

KMF05
4,99 €
Su mokesčiais
Preliminari mėnesinė įmoka nuo 1.7€
Greitas pristatymas

Deepex Dumbell Wafter Marcipanas 8x6mm Gaudiminiai Boiliai: Deepex Dumbell Wafter Marcipanas yra specialiai sukurtas masalas, skirtas žvejams, siekiantiems pritraukti žuvis efektyviu ir natūraliu būdu. Šie boiliai pasižymi unikaliu dizainu, kuris leidžia jiems natūraliai skęsti ir veikti vandenyje.

Panaši prekė mūsų svetainėje:https://krante.lt/lt/pagrindinis/4040-gaudiminiai-boiliai-deepex-dumbell-wafter-braske-8x6mm.html

 

Unikalus dizainas: Dumbell formos boiliai yra sukurti taip, kad vienas galas būtų sunkesnis už kitą, leidžiant jiems natūraliai plūduriuoti. Tai suteikia masalui natūralų judesį, kuris pritraukia žuvis.

Marcipano aromatas: Šie boiliai yra prisotinti stipriu Marcipano kvapu, kuri yra žinoma dėl savo stipraus ir viliojančio kvapo. Šis aromatas yra ypač efektyvus pritraukiant žuvis, nes jis imituoja natūralius maisto šaltinius.

Dydis: Boiliai yra 8x6 mm dydžio, kas yra idealus pasirinkimas tiek mažoms, tiek didelėms žuvims. Dydis leidžia lengvai juos užkabinti ant kabliuko ar plauko sistemos ir suteikia gerą balansą.

Kokybiškos sudedamosios dalys: Deepex Dumbell Wafter Marcipanas yra pagaminti iš aukštos kokybės ingredientų, užtikrinančių gerą maistinę vertę ir efektyvumą. Jie yra tinkami tiek gėlame, tiek sūriame vandenyje.

Universalumas: Šie masalai tinka įvairioms žvejybos technikoms, įskaitant dugninę žvejybą, feeder technikas ir plūdine. Jie gali būti naudojami tiek kaip pagrindinis masalas, tiek kartu su kitais masalais.

Masalo fiksavimas: Deepex Dumbell Wafter Marcipanas puikiai tinka fiksuoti ant plauko sistemėlės. Dėl savo svorio ir formos jie išlieka stabilūs vandenyje, net esant srovėms.

Žvejybos strategijos: Dėl stipraus aromato ir natūralaus judesio, šie boiliai gali būti naudojami įvairiomis žvejybos strategijomis, kad padidintų žuvų susidomėjimą.

Ilgalaikė žvejyba: Dumbell Wafter Marcipanas boiliai puikiai tinka ilgesnėms žvejybos sesijoms, nes jų kvapas ir skonis ilgą laiką išlieka vandenyje.

Laikymas: Rekomenduojama laikyti boilius sausoje, vėsioje vietoje, toliau nuo tiesioginių saulės spindulių. Naudokite sandarius indus, kad išvengtumėte drėgmės patekimo.

Patikrinimas: Prieš naudojimą patikrinkite, ar boiliai nėra pažeisti ar pasenę. Jei pastebite kokių nors neįprastų kvapų ar tekstūros pokyčių, geriau jų nenaudoti.

Naudojimas: Rekomenduojama naudoti šviežius boilius, kad užtikrintumėte geriausius rezultatus žvejyboje.

Deepex Dumbell Wafter Marcipanas 8x6mm: Yra efektyvus ir patikimas masalas, kuris gali pritraukti žuvis natūraliai ir viliojančiai. Su savo unikaliu dizainu, stipriu aromatu ir kokybiškomis sudedamosiomis dalimis, šie boiliai gali tapti svarbia jūsų žvejybos arsenalo dalimi.

Boilių tipas
Gaudiminiai (Wafters)
Boilių skersmuo (mm)
8x6mm
Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

Jums taip pat gali patikti

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą