• −20%
  • Nauja
Šeriminiai Boiliai CC Moore Live System 15x18...
Šeriminiai Boiliai CC Moore Live System 15x18 Dumbells 5kg

Šeriminiai Boiliai CC Moore Live System 15x18 Dumbells 5kg

97084
45,59 € 56,99 € -20%
Su mokesčiais
Preliminari mėnesinė įmoka nuo 7.75€
Greitas pristatymas
Iki akcijos pabaigos liko

Šeriminiai Boiliai CC Moore Live System 15x18 Dumbells 5kg: Yra specialiai sukurti šeriminiai boiliai, kurie išsiskiria savo unikaliu dizainu ir efektyvumu. Su 15x18 mm matmenimis ir 5 kg pakuote, šie dumbells yra idealus pasirinkimas žvejams, siekiantiems pritraukti įvairių rūšių žuvis. Šie boiliai pasižymi puikia masalo forma, leidžiančia jiems efektyviai dirbti tiek dugninėje žvejyboje, tiek plūdinėje žvejyboje.

Panaši prekė mūsų svetainėje:

https://krante.lt/lt/boiliai/4816-4768-cc-moore-pro-stim-liver-boilies-18mm-seriminiai-boiliai.html#/142-svoris-1kg

 

Sudėtis ir savybės: Live System Dumbells yra pagaminti iš aukštos kokybės ingredientų, įskaitant baltymus, vitaminus ir mineralus, kurie yra būtini žuvų sveikatai. Pagrindiniai ingredientai apima žuvų miltus, sojos ir kiaušinių miltus, kurie suteikia boiliams skonį ir patrauklumą. Be to, šie dumbells yra praturtinti natūraliais ekstraktais ir skonių, kurie sukuria intensyvų ir patrauklų aromatą, pritraukiančią žuvis.

Funkcionalumas: CC Moore Live System Dumbells yra universalūs ir puikiai tinka įvairioms žvejybos technikoms. Dėl savo dydžio ir svorio, jie gali būti lengvai naudojami įvairiai, o taip pat derinami su kitais masalais. Dumbells greitai išskiria kvapą ir maistingas medžiagas į vandenį, kas skatina žuvų aktyvumą ir kibimą. Naudodami šiuos boilius, galite sukurti efektyvias masalo sistemas, kurios pritrauks net ir išrankiausias žuvis.

Naudojimo instrukcijos: Rekomenduojama naudoti Live System Dumbells kaip pagrindinį masalą arba kartu su kitais boilių tipais, kad sukurtumėte kompleksines masalo sistemas. Geriausia juos užmirkyti prieš užmetimą, kad dar labiau sustiprintumėte jų aromatą ir patrauklumą. Taip pat galite naudoti šiuos boilius kaip dalį jauko, kad sukurtumėte patrauklią maisto platformą žuvims.

Priežiūra ir laikymas: CC Moore Live System Dumbells turėtų būti laikomi sausoje ir vėsioje vietoje, toliau nuo tiesioginių saulės spindulių, kad išvengtumėte drėgmės ir pablogėjimo. Po naudojimo būtina gerai uždaryti pakuotę, kad boiliai išliktų švieži ir neprarastų savo kvapo. Rekomenduojama patikrinti galiojimo laiką ir naudoti produktą per nurodytą laikotarpį.

CC Moore Live System 15x18 Dumbells 5kg: Yra puikus pasirinkimas kiekvienam žvejui, siekiančiam pagerinti savo žvejybos rezultatus. Su savo unikaliu aromatu, aukštos kokybės sudėtimi ir universaliu naudojimu, šie dumbells taps neatsiejama jūsų žvejybos arsenalo dalimi. Pasitikėkite CC Moore ir mėgaukitės kiekviena žvejybos akimirka, žinodami, kad turite efektyvų ir patikimą masalą!

Boilių tipas
Dumbells
Boilių skersmuo (mm)
15x18
Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

Jums taip pat gali patikti

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą