Šeriminiai Boiliai Mainline Shelf Life Boilies...
    Šeriminiai Boiliai Mainline Shelf Life Boilies Essential Cell

    Šeriminiai Boiliai Mainline Shelf Life Boilies Essential Cell

    M41005
    16,50 €
    Su mokesčiais
    Preliminari mėnesinė įmoka nuo 5.61€
    Greitas pristatymas

    "Mainline Shelf Life Boilies Essential Cell" - Šeriminiai boiliai, saldaus aromato ir skonio. Šie boiliai yra specialiai sukurti karpiams pritraukti ir suvilioti.

     
    • Skonis: „Essential Cell“ skonis yra vienas iš „Mainline“ gerai žinomų ir sėkmingų jauko skonių. Tai įvairių ingredientų ir skonių derinys, dėl kurio jis labai patrauklus karpiams.
    • Dydis: Boiliai būna įvairių dydžių, paprastai nuo 10 mm iki 20 mm ar net didesni. Konkretus dydis gali skirtis priklausomai nuo produkto pakuotės, tačiau dažniausiai jie nurodomi etiketėje.
    • Spalva: Šių boilių spalva gali skirtis, tačiau jie dažnai būna rudi arba gelsvi, o tai yra įprasta karpių masalo spalva.
    • Patvarumas: sukurti taip, kad išliktų švieži ir būtų naudojami ilgą laiką be šaldymo. Dėl to jie yra patogūs žvejams, kurie žvejodami gali neturėti prieigos prie šaldytuvo.
    • Naudojimas: Karpių meškeriotojai dažniausiai naudoja boilius kaip masalą ant kabliuko, įsriegdami juos ant plaukų įtaiso arba naudodami kibimo adatą. Jie taip pat gali būti naudojami kaip palaidi pašarai, norint pritraukti karpius į žvejybos vietą.
    • Universalumas: Boilies kaip Essential Cell gali būti naudojami įvairiose karpių žvejybos situacijose ir yra žinomi dėl savo veiksmingumo pritraukiant ir gaudant karpinės šeimos žuvis.
    Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

    Jums taip pat gali patikti

    Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

    16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

    Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
    Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą