Plaukiantys Boiliai FeedStimulants Pop Up...
    Plaukiantys Boiliai FeedStimulants Pop Up Insect Cream

    Plaukiantys Boiliai FeedStimulants Pop Up Insect Cream

    FDS915
    9,99 €
    Su mokesčiais
    Preliminari mėnesinė įmoka nuo 3.4€
    Greitas pristatymas

    "FeedStimulants Pop Up Insect Cream" - yra specializuotas žvejybos masalas, sukurtas plūduriuoti, sukuriantis viliojantį vizualinį ir uoslės stimulą žuvims, ypač karpiams ir kitoms rūšims. Šie masalai sukurti su unikaliu vabzdžių ir kremo skonių ir ingredientų deriniu, kad pritrauktų ir sužavėtų žuvis.

    Skersmuo
    • 12mm
    • 16mm

     
    • Unikalus skonio profilis. "FeedStimulants Pop Up Insect Cream" bruožas yra išskirtinis skonio profilis. Sujungiant pikantišką vabzdžių žavesį su kreminiu saldumu, šie masalai sukuria kvapą ir skonį, kuriam žuvys neatsispiria. Šis unikalus mišinys sukurtas sužadinti įvairių žuvų rūšių smalsumą ir apetitą.
    • Plūdrumas vizualiniam patrauklumui. "Pop ups", kaip rodo pavadinimas, plūduriuoja vandens paviršiuje. Ši plūduriavimo savybė leidžia jiems kilti vandenyje, atkreipiant žuvų dėmesį. Ryškios ir kontrastingos spalvos, dažnai susijusios su "pop ups", tai taip pat prisideda prie jų vizualinio patrauklumo, todėl jie išsiskiria ir sužadina žuvų smalsumą.
    • Lėtas tirpimas. "FeedStimulants Pop Up Insect Cream" yra sukurtas taip, kad lėtai tirptų vandenyje. Palaipsniui suyra, jie išskiria patrauklių kvapų ir skonių debesį, sukurdami viliojantį pėdsaką, kuris ilgą laiką gali pritraukti ir išlaikyti žuvų dėmesį.
    • Universalus pritaikymas. Šie masalai yra universalūs ir gali būti naudojami įvairiuose žvejybos scenarijuose. Nesvarbu, ar žvejojate tvenkiniuose, upėse ar ežeruose, jie yra veiksmingi. Jie gali būti naudojami atskirai, taip pat galima kombinuoti su kitais masalais. 
    • Nuoseklumas ir kokybė. "FeedStimulants" yra žinomas dėl savo įsipareigojimo gaminti aukštos kokybės masalus, ir šie masalai nėra išimtis. Jie pagaminti taip, kad būtų patvarūs, užtikrinant, kad jie išlaikytų savo plūdrumą ir patrauklumą vandenyje. Jų gamybos nuoseklumas garantuoja, kad kiekvienas plaukiantis boilis partijoje yra vienodai efektyvus.
    Boilių tipas
    Plaukiantys (Pop Ups)
    Boilių skersmuo (mm)
    12 mm
    Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

    Jums taip pat gali patikti

    Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

    16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

    Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
    Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą