Kabliukai PB Products Wide Circle Hook PTFE
    Kabliukai PB Products Wide Circle Hook PTFE

    Kabliukai PB Products Wide Circle Hook PTFE

    24210
    6,99 €
    Su mokesčiais
    Preliminari mėnesinė įmoka nuo 2.38€
    Greitas pristatymas

    "PB Products Wide Circle Hook PTFE" - karpių žvejams, ieškantiems tobulo kabliuko, kad pagerintų savo žvejybos patirtį, "PB Products Wide Circle Hook" su PTFE danga gali pagerinti sėkmingų ištraukimų procentą. Šis kabliukas yra meistriškai sukurtas taip, kad būtų kuo daugiau užkibimų.

    Panaši prekė mūsų puslapyje: https://krante.lt/lt/pagrindinis/1242-kabliukai-pb-products-jungle-hooks-.html

    Dydis
    • 2
    • 4
    • 6

     
    • "PB Products Wide Circle Hook PTFE": "PB Products Wide Circle Hook" yra aukščiausios kokybės kabliukas, skirtas žvejoti karpius. Jis turi plataus apskritimo dizainą, kuris ypač efektyvus didelėms žuvims, pavyzdžiui karpiams.
    • PTFE danga: Šio kablio PTFE danga turi keletą privalumų. Tai sumažina trintį, kai kabliukas prasiskverbia į žuvies lūpą. PTFE danga taip pat pasižymi puikiu atsparumu korozijai, todėl jūsų kabliukai išlieka aštrūs ir patikimi net ir po kelių naudojimų.
    • Plataus apskritimo dizainas: Plataus apskritimo kabliuko dizainas idealiai tinka karpių žūklei. Jis žinomas dėl greito pasikirtimo, nes dėl kabliuko formos jis gali pasisukti žuvies burnoje ir įkibti būtent ten kur reikia.
    • Tvirtas ir patvarus: "PB Products Wide Circle Hook" yra pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, todėl yra tvirtas ir patvarus. Galite pasikliauti šiuo kabliuku, kad žuvys jo neatlenks.
    • Universalus naudojimas: nors šis kabliukas puikiai tinka karpiams žvejoti, jis taip pat gali būti naudojamas kitoms rūšims, kurioms reikalingas tvirtas ir patikimas kabliukas. Dėl savo universalumo jis yra vertingas jūsų reikmenų dėžutės priedas.
    • Lengva pritvirtinti: šį kabliuką pritvirtinti paprasta, jį galima naudoti su įvairiais masalo pristatymais ir žvejybos būdais. "PB Products Wide Circle Hook PTFE" yra pakankamai universalus, kad atitiktų jūsų pageidavimus.
    • Pasitikėjimas savo kabliu: norint sėkmingai žvejoti, labai svarbu pasitikėti savo kabliu. Naudodami "PB Products Wide Circle Hook PTFE", galite būti tikri, kad naudojate kabliuką, kuris užtikrins sėkmingą žūklę.
    Kabliukų dydis
    2
    4
    6
    Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

    Jums taip pat gali patikti

    Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

    16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

    Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
    Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą