Dynamite Baits Complex-T Boilies 26mm...
    Dynamite Baits Complex-T Boilies 26mm Šeriminiai Boiliai

    Dynamite Baits Complex-T Boilies 26mm Šeriminiai Boiliai

    DY1206
    16,99 €
    Su mokesčiais
    Preliminari mėnesinė įmoka nuo 5.78€
    Greitas pristatymas

    "Dynamite Baits Complex-T" - „CompleX-T“ buvo sukurti naudojant geriausios kokybės ingredientus, įskaitant norvegiškus LT94 žuvies miltus, Haith's birdfood ir Robin Red, iš anksto suvirškintą kepenų ekstraktą, spiruliną ir daug nukleotidų turinčias mieles.

    Panaši prekė mūsų parduotuvėje: https://krante.lt/lt/pagrindinis/1433-3002-seriminiai-boiliai-dynamite-baits-complex-t-boilies-20mm.html#/142-svoris-1kg

    Svoris
    • 1kg

     
    • Efektyvaus jauko esmė: masalas ar jaukas yra sėkmingos žvejybos pagrindas. Norint pritraukti ir priversti maitintis žuvis, labai svarbu pasirinkti tinkamą masalą bei jauką. „Dynamite Baits Complex-T Boilies“ buvo kruopščiai pagaminti siekiant pagrindinio tikslo: suvilioti žuvis ir priversti jas maitintis.
    • „Complex-T“ galia: „Complex-T“ yra legendinis skonis meškeriojimo pasaulyje. Jo stiprus kvapas ir skonis yra žinomi dėl savo veiksmingumo pritraukiant daugybę žuvų rūšių. Šie boiliai yra praturtinti geriausiais ingredientaiss, įskaitant norvegiškus LT94 žuvies miltus, Haith's birdfood ir Robin Red, iš anksto suvirškintą kepenų ekstraktą, spiruliną ir daug nukleotidų turinčias mieles.
    • 26mm dydis universalumui: Didelis 26mm šių boilių dydis suteikia universalumo įvairiuose žvejybos scenarijuose. Šiuos boilius galite naudoti kaip masalą, jaukinti su "Kobra", dėti į "spod" mišinius, jaukinti viso dydžio, smulkinti ir naudoti su pva produktais.
    • Sėkmės istorijos: meškeriotojai, įtraukę "Dynamite Baits Complex-T Boilies" į savo žvejybos rutiną, pasidalino skambiomis sėkmės istorijomis. Karpius, lynus, karšius ir daugybę kitų žuvų rūšių nenumaldomai patraukė šių boilių žavesys. Dėl „Complex-T“ skonio šie boiliai yra puikus pasirinkimas žvejams, siekiantiems maksimaliai padidinti savo žvejybos sėkmę.
    Boilių tipas
    Šeriminiai
    Pakuotės svoris (kg)
    1 kg
    Boilių skersmuo (mm)
    26mm
    Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

    Jums taip pat gali patikti

    Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

    16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

    Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
    Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą