• −20%
  • Nauja
Valas Shimano Mainline Line Technium Invisitec...
Valas Shimano Mainline Line Technium Invisitec 1530m 0.255mm

Valas Shimano Mainline Line Technium Invisitec 1530m 0.255mm

TECINV25QPPB
28,79 € 35,99 € -20%
Su mokesčiais
Preliminari mėnesinė įmoka nuo 4.89€
Greitas pristatymas
Iki akcijos pabaigos liko

Valas Shimano Mainline Line Technium Invisitec: Yra aukščiausios kokybės monofilamentinis valas, sukurtas specialiai žvejybos entuziastams, kurie siekia patikimumo ir efektyvumo. Šis valas pasižymi puikiomis savybėmis, kurios užtikrina sklandų ir tikslų žvejybos procesą, todėl jis yra idealus pasirinkimas tiek pradedantiesiems, tiek patyrusiems žvejams.

Panaši prekė mūsų svetainėje:

https://krante.lt/lt/pagrindinis/3912-3491-monofilamentinis-valas-pb-products-control-mono-orange.html#/91-storis-030mm

 

Medžiaga ir konstrukcija: Shimano Technium Invisitec valas yra pagamintas iš pažangios medžiagos, kuri suteikia jam išskirtinį atsparumą ir ilgaamžiškumą. Šiame vale naudojama unikali technologija, leidžianti sumažinti matomumą vandenyje, todėl žuvims yra sunkiau pastebėti valą. Tai yra ypač svarbu, kai žvejojama atsargius karpius arba skaidriuose vandenyse, kur žuvys gali būti atsargios.

Skersmuo ir ilgaamžiškumas: Valo skersmuo – 0.255 mm – yra optimalus daugeliui žvejybos situacijų, užtikrinantis pakankamą stiprumą ir lankstumą. Šis skersmuo puikiai tinka tiek ežeruose, tiek upėse, nes leidžia lengvai pasiekti tolimesnius atstumus kabliuku. Be to, 1530 metrų ilgio ritė užtikrina, kad turėsite pakankamai valo ilgio, kad galėtumėte žvejoti įvairiose vietose ir sąlygose.

Funkcionalumas: Valas pasižymi puikiu tempimo stiprumu ir atsparumu dilimui, todėl yra idealus pasirinkimas net ir sunkioms žvejybos sąlygoms. Shimano Technium Invisitec valas yra lengvas ir sklandus, leidžiantis lengvai mestis ir valdyti masalus. Jo lankstumas leidžia gerai reaguoti į žuvų kibimą ir užtikrina, kad žuvis nesusižeis traukimo metu.

Naudojimo instrukcijos: Rekomenduojama šį valą naudoti su įvairiomis žvejybos sistemomis, įskaitant dugninę, plūdine ir kitas technikas. Prieš naudojant, patartina patikrintivalo tiesumą ir išvengti mazgų, kad užtikrintumėte geriausius rezultatus. Taip pat svarbu pasirinkti tinkamą ritę, kad būtų užtikrinta sklandi ir efektyvi žvejybos patirtis.

Priežiūra: Shimano Mainline Technium Invisitec valas yra lengvai prižiūrimas. Rekomenduojama laikyti jį sausoje vietoje, toliau nuo tiesioginių saulės spindulių, kad būtų išvengta medžiagos degradacijos. Po kiekvienos žvejybos rekomenduojama nuplauti valą švariu vandeniu, kad pašalintumėte druską ar kitus teršalus.

Shimano Mainline Line Technium Invisitec 1530m 0.255mm: Valas yra puikus pasirinkimas kiekvienam žvejui, kuris nori užtikrinti savo įrangos patikimumą ir efektyvumą. Su savo pažangiomis savybėmis, sumažintu matomumu ir ilgaamžiškumu, šis valas taps nepakeičiamu jūsų žvejybos arsenalo elementu. Pasitikėkite Shimano ir mėgaukitės kiekviena žvejybos akimirka, žinodami, kad turite geriausią įrangą!

  • Kiekis: 1530m
  • Storis: 0,255mm
Valų tipas
Monofilomentinis
Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

Jums taip pat gali patikti

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą