Trakker Grand Sniper Pod Meškerių Stovas
    Trakker Grand Sniper Pod Meškerių Stovas
    Trakker Grand Sniper Pod Meškerių Stovas
    Trakker Grand Sniper Pod Meškerių Stovas
    Trakker Grand Sniper Pod Meškerių Stovas

    Trakker Grand Sniper Pod Meškerių Stovas

    222107
    179,99 €
    Su mokesčiais
    Preliminari mėnesinė įmoka nuo 10.42€
    Greitas pristatymas

    "Trakker Grand Sniper Pod" - patvarumas, universalumas, patogumas vienoje vietoje. Greitai surenkamas, tvirtas meškerių stovas. Karpių žvejybos pasaulyje tikslumas ir gebėjimas prisitaikyti gali būti skirtumas tarp sėkmės ir nusivylimo. Trakker Grand Sniper Pod yra prekės ženklo atsidavimo aprūpinti žvejus aukščiausios klasės įranga įrodymas. Dėl savo stabilumo, kompaktiško dizaino, preciziško reguliavimo, patvarumo ir universalios konfigūracijos jis įgalina karpių žvejus drąsiai spręsti bet kokią žvejybos situaciją.

    Panaši prekė mūsų puslapyje: https://krante.lt/lt/pagrindinis/3661-stovas-skills-stabilizer-rod-pod-3-rods.html

    Prekė gamintojo puslapyje: https://www.trakkerproducts.com/uk/product/grand-sniper-pod

     

    1. Stabilumas ir pusiausvyra. Vienas iš svarbiausių karpių žvejybos aspektų yra stabilus stovas. „Grand Sniper Pod“ šiuo atžvilgiu išsiskiria savo tvirtu ir reguliuojamu dizainu. Trijų meškerių stovas, su 4 kojomis. Šis stabilumas sumažina nukritimo galimybę.

    2. Kompaktiškas ir lengvas. Perkeliamumas yra labai svarbus, kai kalbama apie karpių žvejybą. Grand Sniper Pod sukurtas taip, kad būtų kompaktiškas ir lengvas, todėl jį lengva transportuoti į žvejybos vietą. Jo sulankstoma konstrukcija leidžia greitai pastatyti ar išardyti. 

    3. Tikslumo reguliavimas. Karpių žvejybai dažnai reikia tiksliai sureguliuoti meškerės padėtį, kad padidintumėte tikimybę iškrauti tą brangų laimikį. „Grand Sniper Pod“ siūlo tikslų reguliavimą ir reguliuojamus strypo aukščio, ilgio ir kampo nustatymus. Šis valdymo lygis užtikrina, kad galėsite prisitaikyti prie kintančių žvejybos sąlygų ir įveikti net sudėtingiausias situacijas.

    4. Sukurta iki patvarumo. „Trakker“ garsėja savo įsipareigojimu kokybei, o „Grand Sniper Pod“ nėra išimtis. Pagaminta iš aukštos kokybės medžiagų, šis stovas atlaikys visas oro sąlygas. Jis yra atsparus korozijai, todėl yra ilgaamžis.

    5. Universali konfigūracija. Nesvarbu, ar žvejojate nuo lygaus kranto ar statesnio/nuožulnesnio, kojos reguliuojasi pagal reljefą. 

    • Unikalus kojų fiksavimo mechanizmas, leidžiantis kiekvienai kojai judėti savarankiškai, siekiant maksimalaus stabilumo
    • Komplektuojama su 2x10 “ir 2x12“ reguliuojamomis kojelėmis
    • „Quicklock Butt“ atramos
    • Paminkštintas dėklas
    • Svoris: supakuotas 3,3 kg
    • Aliuminis
    Meškerių laikiklių skaičius
    3 meškerių
    Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

    Jums taip pat gali patikti

    Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

    14 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

    Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
    Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą
    Compare (1) 0