Nash Bank Life Adjustable Table Small Stalas
    Nash Bank Life Adjustable Table Small Stalas

    Nash Bank Life Adjustable Table Small Stalas

    T1230
    119,99 €
    Su mokesčiais
    Preliminari mėnesinė įmoka nuo 7.35€
    Greitas pristatymas

    Nash Bank Life Adjustable Table Small - yra patikimas ir patogus stalas, kuris palengvins jūsų žvejybos seansą. Suteikia patogią darbo erdvę ir komfortą ant vandens kranto. Dėl reguliuojamo aukščio ir praktiškų savybių jis yra puikus pasirinkimas įvairaus lygio žvejams. Stalas pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, kurios užtikrina jo patvarumą ir ilgą tarnavimo laiką. Galite ant jo sudėti savo įrangą ir įrankius pasitikėdami jo patikimumu.

    Panaši prekė mūsų puslapyje: https://krante.lt/lt/stalai/4149-stalas-nash-bank-life-adjustable-table-large.html

     

    "Nash Bank Life Adjustable Table Small": „Nash Bank Life Adjustable Table Small“ yra sukurtas taip, kad būtų patogus paviršius įvairioms meškeriojimo užduotims atlikti, tuo pačiu yra lengvai transportuojamas ir reguliuojamas, kad atitiktų jūsų konkrečius poreikius.

    Kompaktiškas ir lengvas: stalas yra kompaktiškas ir lengvai transportuojamas. Tai idealiai tinka žvejams, kurie nori likti mobilūs, arba tiems, kurių žvejybos sąrangoje yra mažai vietos.

    Reguliuojamas aukštis: Šis stalas yra su reguliuojamomis kojomis, leidžiančiomis jį nustatyti į pageidaujamą aukštį. Ši savybė ypač vertinga, kai reikia stabilaus ir lygaus paviršiaus nelygiame reljefe.

    Universalus naudojimas: „Nash Bank Life Adjustable Table Small“ yra universalus jūsų žvejybos įrankių priedas. Jis gali tarnauti kaip paruošimo vieta masalui ir reikmenims, valgomojo stalas arba darbinis paviršius, skirtas rišimui ir kitoms užduotims atlikti.

    Lengva valyti: stalą lengva valyti ir prižiūrėti, o tai būtina norint, kad jūsų meškeriojimo vieta būtų tvarkinga ir švari.

    Patvari konstrukcija: "Nash" yra žinomas dėl savo įsipareigojimo kokybei, o šis stalas yra pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, sukurtų taip, kad atlaikytų meškeriojimo ir reguliaraus naudojimo sunkumus.

    Patogumas: nesvarbu, ar ruošiatės žvejybos įrankius, ar mėgaujatės maistu, ar dirbate su įrenginiais, stabilus paviršius, pvz., „Nash Bank Life Adjustable Table Small“, gali labai pagerinti jūsų žvejybos patirtį.

    • Patvarūs ir oro sąlygoms atsparūs darbiniai paviršiai
    • Pažangus aukščio reguliavimas vienu paspaudimu
    • Sukiojamos purvo pėdos minkštam gruntui
    • Sulankstoma plokščia konstrukcija patogiam transportavimui
    • Dydis: 80 x 60 cm
    • Aukštis: 48-62 cm
    • Svoris: 5,5 kg
    Stalo dydis
    S
    Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

    Jums taip pat gali patikti

    Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

    9 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

    Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
    Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą