• Nauja
PB Products Maggot Needle (multiple use) Adata
PB Products Maggot Needle (multiple use) Adata
PB Products Maggot Needle (multiple use) Adata
PB Products Maggot Needle (multiple use) Adata
PB Products Maggot Needle (multiple use) Adata

PB Products Maggot Needle (multiple use) Adata

28003
4,99 €
Su mokesčiais
Preliminari mėnesinė įmoka nuo 1.7€
Greitas pristatymas

PB Products Maggot Needle (multiple use) Adata: PB Products Maggot Needle yra specializuota adata, skirta žvejybai, ypač naudojama priedams užmauti, kaip gyvus masalus, sliekus, kirmėlės. Jos dizainas ir funkcionalumas leidžia patogiai ir efektyviai užkabinti masalus ant kabliuko, kad jie būtų optimizuoti ir natūraliai atrodytų vandenyje.

Panaši :prekė mūsų svetainėje:https://krante.lt/lt/smulkmenos/4153-kombinuota-adata-pb-products-baitlip-needle-stripper.html

 

Daugiakartis naudojimas: Adata skirta ilgalaikiam naudojimui, todėl ji yra ne tik patvari, bet ir ekonomiška. Puikiai tinka tiek profesionaliems žvejams, tiek mėgėjams.

Specializuota forma: Adata turi unikalią formą, kuri leidžia lengvai perverti kirmėles ir kitus minkštus masalus. Tai užtikrina, kad masalas išliktų nepažeistas ir natūraliai atrodytų vandenyje.

Aštri adata: Aštri adatos viršūnė leidžia lengvai ir greitai perverti masalus, minimizuojant masalo pažeidimus. Tai ypač svarbu, kai reikia išlaikyti natūralią masalo išvaizdą.

Ergonomiška rankena: Adata yra su ergonomiška rankena, kuri užtikrina patogų suėmimą ir gerą kontrolę, ypač ilgesnėse žvejybos sesijose.

Lengvas svoris: Adata yra lengva, todėl ji nesukelia papildomo svorio jūsų žvejybos įrankiams ir leidžia lengvai ją transportuoti.

Kirmėlių naudojimas: Idealiai tinka kirmėlėms, bet taip pat gali būti naudojama ir kitiems gyviems masalams, pavyzdžiui, musėms ar mažiems vėžiagyviams.

Greitas masalo keitimas: Dėl savo dizaino, adata leidžia greitai ir efektyviai keisti masalus, kas yra ypač naudinga, kai reikia reaguoti į žuvies aktyvumą.

Valymas: Po naudojimo rekomenduojama nuvalyti adatos galą ir pašalinti likučius, kad būtų išvengta korozijos ir užsikimšimo.

Saugojimas: Laikyti sausoje vietoje, atokiau nuo drėgmės, kad išlaikytumėte adatos ilgaamžiškumą.

PB Products Maggot Needle: Ši adata yra nepakeičiama priemonė žvejams, ieškantiems efektyvaus ir patikimo būdo užkabinti gyvus masalus. Su savo funkcionalumu, patvarumu ir ergonomišku dizainu, ši adata padės jums pasiekti geresnių rezultatų žvejyboje.

Medžiagos kokybė: Pagaminta iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno, kuris yra atsparus korozijai ir suteikia adatai ilgalaikį tarnavimo laiką. Ši medžiaga užtikrina, kad adata neprarastų savo aštrumo ir funkcionalumo net po ilgo naudojimo.

Dizainas: Adata pasižymi unikaliu profiliu, kuris leidžia lengvai užkabinti net ir smulkias kirmėles be jokio vargo. Tai ypač naudinga, kai reikia greitai ir efektyviai keisti masalus.

Sistemėlės tipas
Sistemų gamybos įrankiai
Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

Jums taip pat gali patikti

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą