• Nauja
Masalo Fiksatoriai Preston Bait Bayonets Barbed
Masalo Fiksatoriai Preston Bait Bayonets Barbed

Masalo Fiksatoriai Preston Bait Bayonets Barbed

P0220130
2,99 €
Su mokesčiais
Preliminari mėnesinė įmoka nuo 1.02€
Greitas pristatymas

Preston Bait  Bayonets - Kalbant apie žvejybą, įrankių turėjimas gali turėti įtakos jūsų sėkmei ant vandens. Vienas iš tokių įrankių, išpopuliarėjusių tarp meškeriotojų, yra Preston Bait Bayonets Barbed. Sukurti taip, kad būtų efektyvus ir patogus naudoti, šie masalų fiksatoriai yra būtini bet kuriam meškeriotojui, norinčiam pagerinti masalo pateikimą ir padidinti sugavimo rodiklius. Šie fiksatoriai turėtų būti jūsų reikmenų dėžutės dalis.

Panaši prekė mūsų svetainėje:https://krante.lt/lt/smulkmenos/5489-masalo-fiksatoriai-preston-bait-bayonets.html

Prekė oficialioje Preston svetainėje: https://www.prestoninnovations.com/en/products/accessories/pp-11106

 

Aštrus dizainas: Aštrus fiksatoriaus galas užtikrina patikimą masalo sukibimą ir sumažina tikimybę, kad jis atsilaisvins užmetant ar ištraukiant. Ši funkcija ypač naudinga, kai taikosi į rūšis, kurios gali greitai pavogti masalą.

Įvairių dydžių: Preston Bait Bayonets yra įvairių dydžių, todėl galite pasirinkti idealiai tinkantį masalui. Nesvarbu, ar naudojate mažesnes granules, ar didesnius boilius, yra fiksatorių dydis, kuris veiks efektyviai.

Patvari konstrukcija: Pagaminti iš aukštos kokybės medžiagų, šie fiksatoriai yra sukurti taip, kad atlaikytų žvejybos sunkumus. Tvirta jų konstrukcija užtikrina ilgaamžiškumą ir patikimumą, todėl tai yra verta investicija bet kuriam meškeriotojui.

Lengva naudoti: Fiksatorių konstrukcija leidžia greitai ir nesudėtingai pritvirtini. Tiesiog pradurkite masalą, o fiksatoriaus antgalis saugiai laikys jį vietoje, todėl galėsite sutelkti dėmesį į žvejybą, o ne laiko gaišima,bandant pritvirtinti masalą.

Universalus pritaikymas: „Preston Bait Bayonets Barbed“, tinkantis įvairiems masalams ir žūklės technikoms, gali būti naudojamas įvairiuose žvejybos scenarijuose, pradedant mėgėjiška žvejyba  ir baigiant profesionaliu meškeriojimu.

Patobulintas masalo pateikimas: Saugus masalų pritvirtinimas užtikrina natūralesnį pateikimą vandenyje, o tai gali paskatinti didesnį žuvų susidomėjimą ir galiausiai sėkmingesnį laimikį.

Laiko efektyvumas: Dėl savo paprastos konstrukcijos šie fiksatoriai taupo jūsų brangų laiką žvejybos metu. Galite greitai paruošti savo sistemas ir praleisti daugiau laiko žvejojant.

Padidintas sugavimo rodiklis: Patikimas fiksatorių sukibimas su masalu ir universalumas padeda užtikrinti, kad jūsų masalas išliktų veiksmingas, todėl padidėja tikimybė pritraukti žuvis.

Pritaikymas: Nesvarbu, ar taikosi į karpius ar kitas gėlavandenes žuvis, šie fiksatoriai gali pritaikyti įvairius masalus ir metodus, todėl jie yra universalus įrankis bet kuriam meškeriotojui.

Produkto tipas (smulkmenos)
Masalo fiksatoriai
Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

Jums taip pat gali patikti

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą