Dynamite Baits Hot Crab & Krill Liquid 500ml...
    Dynamite Baits Hot Crab & Krill Liquid 500ml Skystas Papildas

    Dynamite Baits Hot Crab & Krill Liquid 500ml Skystas Papildas

    DY1646
    11,99 €
    Su mokesčiais
    Preliminari mėnesinė įmoka nuo 4.08€
    Greitas pristatymas

    "Dynamite Baits Hot Crab & Krill Liquid 500ml" - labai aštrus koncentruotas skystis, kuris puikiai papildo atitinkamą jaukų asortimentą. Sudėtyje yra visi aukščiausios kokybės ingredientai, įskaitant krilius. Tai puikus būdas pagyvinti pelečių, jauko, ir "spod" mišinius. Jis taip pat yra 100% netirpdantis PVA, todėl galėsite naudoti su pva kojinėmis ar maišeliais. 

    Panaši prekė mūsų parduotuvėje: https://krante.lt/lt/pagrindinis/2641-skystas-papildas-dynamite-baits-hot-fish-glm-liquid-attractant.html

     

    Skystųjų atraktantų galia: Skysti atraktantai yra pagrindinė žvejų priemonė. Jie sukurti taip, kad padidintų jūsų masalo ar jauko patrauklumą, kad jis būtų patrauklesnis žuvims. „Dynamite Baits Hot Crab & Krill Liquid“ yra puikus skysto priedo pavyzdys, kuris suteikia daugiau galimybių privilioti žuvis.

    Krabas ir krilis – stiprus derinys: krabų ir krilių mišinys yra galingas derinys, kai reikia pritraukti žuvis. Abu skoniai yra pasiteisinę žvejybos pasaulyje. Krabų ir krilių kvapas ir skonis yra nenugalimi daugeliui žuvų rūšių, todėl šis skystis yra puikus pasirinkimas žvejams.

    Universalus pritaikymas: Viena iš išskirtinių šio skysčio savybių yra jo universalumas. Jį galima naudoti su peletėmis, boiliais, pva produktais. Taip pat mirkyti masalą, kad šis dar labiau viliotų žuvis. 

    Sėkmės istorijos: žvejai, kurie į savo žvejybos rutiną įtraukė "Dynamite Baits Hot Crab & Krill Liquid", pranešė apie nepaprastą sėkmę. Karpiai, lynai, karšiai ir įvairios kitos žuvų rūšys negalėjo atsispirti šio skysčio viliojimu. Skystis padidina jūsų masalo bei jauko patrauklumą ir padidina sėkmingo sugavimo tikimybę.

    • Kiekis: 500ml
    • Netirpdo PVA
    Kiekis (ml)
    500 ml
    Skysčių tipai
    Stimuliatoriai - Aktivatoriai
    Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

    Jums taip pat gali patikti

    Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

    16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

    Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
    Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą