• Nauja
Pavadėlis Trakker Fluoro Boom Ronnie Swivel...
Pavadėlis Trakker Fluoro Boom Ronnie Swivel 7.5inch

Pavadėlis Trakker Fluoro Boom Ronnie Swivel 7.5inch

228701
5,99 €
Su mokesčiais
Preliminari mėnesinė įmoka nuo 2.04€
Greitas pristatymas

Trakker Fluoro Boom Ronnie Swivel 7.5inch- Konkurencingame karpių žvejybos pasaulyje tinkami reikmenys gali labai paveikti jūsų sėkmę ant vandens. Vienas novatoriškų gaminių, susilaukusių meškeriotojų dėmesio, yra Trakker Fluoro Boom Ronnie Swivel 7.5inch . Šis specializuotas aksesuaras yra skirtas pagerinti jūsų sistemos pristatymą, suteikdamas universalumo ir efektyvumo priviliojant karpį.

Panaši prekė mūsų svetainėje:https://krante.lt/lt/pagrindinis/3210-pavadelis-pb-products-chod-lead-extender-boom-.html

Prekė oficialioje Trakker svetainėje:https://www.trakkerproducts.com/uk/product/fluoro-boom-clinga-ronnie-sleeve-7-5in

 

Fluorescencinė medžiaga: pasukamasis mechanizmas pagamintas iš ryškių, fluorescencinių medžiagų, kurios pagerina matomumą vandenyje. Ši funkcija gali būti ypač naudinga esant prastam matomumui, todėl jūsų sistema gali išsiskirti ir pritraukti jūsų išsvajotų trofėjinių karpių.

Optimalus ilgis: 7,5 colio pasukimo ilgis yra specialiai sukurtas stabilumui ir judėjimui subalansuoti. Šis ilgis palengvina natūralų masalo pateikimą ir užtikrina, kad jis imituotų tikrų jūsų masalų  elgesį vandenyje.

Patvari konstrukcija: Pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, Trakker Fluoro Boom Ronnie Swivel yra sukurta taip, kad atlaikytų karpių žvejybos sunkumus. Jos tvirta konstrukcija užtikrina patvarumą ir ramybę, kai taikomasi į dideles stiprias žuvis.

Lengva naudoti: pasukamasis mechanizmas skirtas greitai ir nesudėtingai pritvirtinti prie sistemos. Ši patogi funkcija leidžia meškeriotojams mažiau laiko skirti gaišimui ir daugiau laiko skirti žvejybai.

Patobulintas kablio judėjimas: dizainas leidžia pagerinti kablio judėjimą, o tai labai svarbu norint efektyviai žvejoti. Tai ypač svarbu naudojant plūduriuojančius masalus, kuriems reikalingas viliojantis pateikimas.

Didesnis sugavimo rodiklis: fluorescencinio matomumo ir optimalaus ilgio derinys padidina sistemos efektyvumą, todėl padidėja kibimų kiekis ir sėkmingesnės žvejybos kelionės.

Trakker Fluoro Boom Ronnie Swivel: (7,5 colio) yra būtinas įrankis karpių žvejams, norintiems patobulinti savo įrangą ir padidinti sėkmės galimybes. Dėl savo novatoriškų savybių, patvarios konstrukcijos ir patogios vartotojui šis pasukamasis mechanizmas gali labai paveikti jūsų žvejybos patirtį. Nesvarbu, ar esate patyręs profesionalas, ar tik pradedate, įtraukę Trakker Fluoro Boom Ronnie Swivel į savo reikmenų arsenalą, galėsite efektyviau pateikti masalą ir padidinti sugavimo rodiklius. Pasirenkite šiuo žvejyba keičiančiu priedu ir pakelkite karpių žvejybą į naujas aukštumas!

Valų tipas
Fluorokarbonas
Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

Jums taip pat gali patikti

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą