• Nauja
Haldorádó SpéciMethod Rig5 Braid 0.07 mm / 10...
Haldorádó SpéciMethod Rig5 Braid 0.07 mm / 10 barbless Paruošti Pavadėliai

Haldorádó SpéciMethod Rig5 Braid 0.07 mm / 10 barbless Paruošti Pavadėliai

HD24849
3,49 €
Su mokesčiais
Preliminari mėnesinė įmoka nuo 1.19€
Greitas pristatymas

Haldorádó SpéciMethod Rig5 braid 0.07 mm / 10nr: Yra specialiai sukurti pavadėliai, idealiai tinkantys method feeder žvejybai, kai naudojama "method feeder" sistema. Šie pavadėliai yra pagaminti iš aukštos kokybės pinto valo, kuris užtikrina ilgaamžiškumą ir tvirtumą, o jų unikalus dizainas leidžia pasiekti maksimalų efektyvumą žvejojant.

Panaši prekė mūsų svetainėje:

https://krante.lt/lt/sistemeles/5449--haldorado-specimethod-rig5-braid-007-mm-10-barbless-paruosti-pavadeliai.html

 

Aukštos kokybės medžiagos: Pavadėliai yra pagaminti iš 0.07 mm storio pinto valo, kuris pasižymi dideliu stiprumu ir atsparumu trūkimui. Tai leidžia juos naudoti net ir esant sunkioms žvejybos sąlygoms.

Paruošti naudojimui: Haldorádó SpéciMethod braid pavadėliai jau yra paruošti naudojimui, todėl jums nereikės gaišti laiko jų rišimui. Kiekvienas pavadėlis yra tinkamai paruoštas ir gali būti lengvai pridedamas prie jūsų įrangos.

Optimalus ilgis: Pavadėliai yra optimalaus ilgio, kad užtikrintų gerą masalo pateikimą. Šis ilgis leidžia laisvai judėti masalui ir užtikrina natūralų jo elgesį vandenyje.

Unikalus dizainas: Kiekvienas pavadėlis yra sukurtas taip, kad padidintų žuvų kibimo tikimybę. Jis užtikrina, kad masalas bus teisingam ilgyje nuo jūsų jauko ir.

Tinkamas naudojimui su "method feeder": Šie pavadėliai puikiai dera su "method feeder" masalais, todėl idealus pasirinkimas karpių, amūrų ir kitų žuvų žvejybai.

Pakavimo patogumas: Pavadėliai supakuoti patogiai, todėl juos lengva laikyti ir transportuoti. Kiekvienas paketas turi 2 pavadėlius, kurie užtikrina, kad visada turėsite pavadėlį atsargai.

Žvejybos metodas: Šiuos pavadėlius geriausia naudoti su "method feeder" sistema, kur masalas patiekiamas ant dugno arba šiek tiek virš jo.

Aplinkos pasirinkimas: Rekomenduojama žvejoti vietose, kur žuvys dažnai maitinasi, pavyzdžiui, arti povandeninių struktūrų ar maitinimosi zonų.

Optimalus žvejybos laikas: Geriausia žvejoti ankstyvą rytą arba vėlyvą popietę, kai žuvys labiausiai aktyvios.

Haldorádó SpéciMethod Rig 5 Braid 0.07mm / 10nr: Pavadėliai yra puikus pasirinkimas žvejams, ieškantiems efektyvaus ir patikimo pavadėlio, kuris padidins jų šansus sugauti žuvį. Su savo aukštos kokybės medžiagomis, patogumu ir unikaliais dizaino sprendimais, šie pavadėliai gali tapti nepakeičiama jūsų žvejybos įrangos dalimi. Išbandykite juos ir mėgaukitės sėkmingomis žvejybos akimirkomis!

Kabliukų dydis
10
Storis
0.07MM
Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

Jums taip pat gali patikti

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą