RidgeMonkey VRH150X USB Rechargeable Headtorch...
    RidgeMonkey VRH150X USB Rechargeable Headtorch Galvos Prožektorius

    RidgeMonkey VRH150X USB Rechargeable Headtorch Galvos Prožektorius

    RM512
    50,99 €
    Su mokesčiais
    Preliminari mėnesinė įmoka nuo 8.67€
    Greitas pristatymas

    RidgeMonkey VRH150X USB Rechargeable Headtorch - paverskite išsikrovusias baterijas praeitimi su VRH150X USB įkraunamu galvos žibintuvėliu: be dviejų spalvų išvesties ir kintamo ryškumo lygių, dingo dienos, kai tamsoje ieškote atsarginių baterijų, tiesiog prijunkite prie bet kurio USB įkroviklio. Ličio jonų elementas naudojant įmontuotą maitinimo ekraną, kad niekada nepritrūktų energijos. VRH150, pasižymintis patvariu guminiu išoriniu sluoksniu ir atsparumu vandeniui IP64, siūlo rinkoje pirmaujantį dizainą ir funkcionalumą kompaktiškoje, paprastoje naudoti pakuotėje.

    Panaši prekė mūsų parduotuvėje: https://krante.lt/lt/prozektoriai/4585-ridgemonkey-vrh300x-headtorch-galvos-prozektorius.html

     

    RidgeMonkey VRH150X USB Rechargeable Headtorch  - tai be abejonės rinkos lyderis kai kalba eina apie galvos prožektorius. Itin patogus, lengvas, puikus šviesos šaltinis. Puikiai pasitarnaus tiek ilgos sesijos metu žūklėje, tiek aplamai gamtoje tamsioju paros laiku, kai apšvietimas tiesiog būtinas. Šis galvos prožektorius ne tik puikiai apšviečia jums reikalingą plotą, tačiau yra ir išskirtinio RidgeMonkey dizaino.

    Ilgaamžis ir patvarus RidgeMonkey VRH150X USB įkraunamas galvos žibintuvėlis vienu įkrovimu suteikia iki 360 valandų šviesos*. Be dviejų spalvų išvesties ir kintamo ryškumo lygio, patvarios gumos išorės ir IP64 atsparumo vandeniui bei dulkėms VRH150X yra būtinas dalykas jūsų žvejybos, stovyklavimo ir žygių kelionėse. Reguliuojamas ryškumas yra nuo 30 iki 160 liumenų, todėl VRH150X puikiai tinka tamsioms naktims ir nakvynėms. Galvos žibintuvėlis taip pat turi protingą naktinės vietos nustatymą, leidžiantį išlaikyti žibintuvėlį įjungtą 1 % galios, taip užtikrinant, kad tamsoje lengvai rastumėte žibintuvėlį.

    RidgeMonkey VRH150X sukurtas atsižvelgiant į tarnavimo laiką, dizainą, patogumą naudoti bei paprastumą. Palyginti su kitais prožektoriais gan greitai įkraunamas. Turi apsaugą nuo drėgmės bei dulkių. Galima atskirai įsigyti dėklą, kad būtų dar labiau apsaugotas transportavimo metu.

    • Įkrovimo laikas: 3-3,5 val
    • Baterijos veikimo laikas @ 15C: iki 80 valandų (priklauso nuo nustatymo)
    • Triguba didelės galios LED išvestis
    • Dviejų spalvų, kintamo ryškumo: 30-160 liumenų
    • Penki švieso variantai, tinkantys visoms situacijoms
    • Didelės talpos 1400 mAh ličio jonų baterija
    • Keturių LED galios ekranas
    • Suderinamas su visais įprastais 5v USB įkrovimo adapteriais
    • Paprastas mygtuko valdymas
    • IP64 atsparumas vandeniui ir dulkėms
    • Galimas papildomas dėklas
    Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

    Jums taip pat gali patikti

    Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

    13 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

    Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
    Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą