Nash Joogers Green Kelnės
    Nash Joogers Green Kelnės

    Nash Joogers Green Kelnės

    C1147
    39,99 €
    Su mokesčiais
    Preliminari mėnesinė įmoka nuo 6.8€
    Greitas pristatymas

    "Nash Joogers Green" - yra madingos sportinės kelnės žalios spalvos iš žinomo gamintojo "Nash". Sukurta specialiai meškeriotojams, vertinantiems stilių ir patogumą tiek ant kranto, tiek kasdieniame gyvenime. "Nash Joggers Green" kelnės sujungia modernų dizainą ir funkcionalumą. Patogus prigludimas suteikia judėjimo laisvę ir komfortą aktyvios žvejybos metu.

    Panaši prekė mūsų puslapyje: https://krante.lt/lt/kelnes/3982-kelnes-nash-joggers-black.html

    Dydis
    • S
    • M

     

    Patogus audinys: "Nash Joggers" yra pagamintos iš aukštos kokybės ir patogaus audinio. Jos suteikia minkštumo ir jaukumo jausmą, o tai būtina per ilgas valandas, praleistas žvejyboje. Nesvarbu, ar traukiate žuvį, ar laukiate kibimo, ar kraunatės mantą - šios kelnės leis jaustis patogiai.

    Meškeriotojui pritaikytas dizainas: "Nash" supranta meškeriotojų poreikius, o šios kelnės tai atspindi. Jos sukurtos taip, kad būtų praktiškos, stilingos bei patogios.

    Stilinga išvaizda: nors funkcionalumas yra prioritetas, "Nash Joggers" nenusileidžia dėl stiliaus. Žalia spalva ir aptakus dizainas suteikia šiuolaikišką ir patrauklią išvaizdą, todėl tinka nešioti ne tik ant kranto, bet ir kasdienėje veikloje.

    Universalus naudojimas: šios kelnės neapsiriboja meškeriojimu; jos puikiai tinka bet kokiai laisvalaikio veiklai lauke. Nesvarbu, ar einate pasivaikščioti, tvarkyti reikalus ar tiesiog atsipalaiduoti namuose, "Nash Joggers" yra patogus ir stilingas pasirinkimas.

    Lengva priežiūra: šių kelnių valymas ir priežiūra yra paprastas. Galite lengvai jas plauti ir prižiūrėti, užtikrindami, kad jos gerai atrodytų ilgą laiką.

    Patvari kokybė: "Nash" yra žinomas dėl savo įsipareigojimo kokybei, ir šios kelnės nėra išimtis. Jos sukurtos taip, kad atlaikytų nusidėvėjimą meškeriojimo ir lauko veiklos metu.

    • Įprastos polimedvilnės kelnės
    • Polycotton yra modernus kombinuotas audinys, sudarytas iš sintetinių ir natūralių pluoštų
    • Šiltos ir patogios
    • Padidinto gylio kišenės
    • Elastinis juosmuo
    • Žalia spalva
    Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

    Jums taip pat gali patikti

    Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

    16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

    Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
    Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą