• −10%
Dynamite Baits Hot Fish & GLM Boilies 1kg...
Dynamite Baits Hot Fish & GLM Boilies 1kg Šeriminiai Boiliai

Dynamite Baits Hot Fish & GLM Boilies 1kg Šeriminiai Boiliai

DY1008
13,04 € 14,49 € -10%
Su mokesčiais
Preliminari mėnesinė įmoka nuo 4.43€
Greitas pristatymas
Iki akcijos pabaigos liko

"Dynamite Baits Hot Fish GLM Boilies" - žvejybos pasaulyje tinkamas masalas ar jaukas gali padaryti skirtumą tarp sėkmingos ir nesėkmingos žūklės. "Dynamite Baits", patikimas gamintojas, pristatė patogų 15mm ar 20mm dydžio "Dynamite Baits Hot Fish GLM Boilies". Šie boiliai sparčiai išpopuliarėjo dėl savo sugebėjimo pritraukti ir maitinis įvairias žuvų rūšis.

Panaši prekė mūsų parduotuvėje: HTTPS://KRANTE.LT/LT/BOILIAI/4020-DYNAMITE-BAITS-HOT-FISH-GLM-BOILIES-15MM-SERIMINIAI-BOILIAI.HTML

Skersmuo
  • 15mm
  • 20mm

 

Efektyvaus masalo esmė: masalas yra sėkmingos žvejybos pagrindas. Pasirinkę tinkamą masalą, galite pritraukti ir priversti maitinis norimą laimikį. „Dynamite Baits Hot Fish GLM Boilies“ buvo kruopščiai pagaminti siekiant vieno pagrindinio tikslo: suvilioti žuvis ir priversti jas maitintis. 

"Hot Fish GLM" galia: "Hot Fish" ir žaliosios midijos (GLM) derinys yra galingas žvejybos pasaulyje. Abu skoniai yra pasiteisinę dėl savo veiksmingumo pritraukiant daugybę žuvų rūšių. Šių boilių kvapas ir skonis yra nenugalimi, todėl jie yra geriausias pasirinkimas meškeriotojams.

15mm ar 20mm dydis universalumui: 15mm ar 20mm šių boilių dydis suteikia universalumo įvairiuose žvejybos scenarijuose. Šiais boiliais galite jaukinti viso dydžio su "kobra", galite smulkinti ir dėti į "spod" mišinius, dėti į pva kojines, ar netgi naudoti kaip masalą. 

Sėkmės istorijos: meškeriotojai, į savo žvejybos rutiną įtraukę "Dynamite Baits Hot Fish GLM Boilies", pasidalino sėkmės istorijomis. Karpius, lynus, karšius ir įvairias kitas žuvis nenumaldomai patraukė šie boiliai. Dėl "Hot Fish ir GLM" mišinio šie boiliai yra puikus pasirinkimas žvejams, siekiantiems maksimaliai padidinti savo žvejybos sėkmę.

Boilių tipas
Šeriminiai
Pakuotės svoris (kg)
1 kg
Boilių skersmuo (mm)
15 mm
20 mm
Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

Jums taip pat gali patikti

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą