Dynamite Baits Spicy Shrimp & Prawn - Foodbait...
    Dynamite Baits Spicy Shrimp & Prawn - Foodbait Pop-Up Plaukiantys Boiliai

    Dynamite Baits Spicy Shrimp & Prawn - Foodbait Pop-Up Plaukiantys Boiliai

    DY976
    10,99 €
    Su mokesčiais
    Preliminari mėnesinė įmoka nuo 3.74€
    Greitas pristatymas

    "Dynamite Baits Spicy Shrimp & Prawn - Foodbait Pop-Up" - karpių žvejyba – tai žaidimas, kuriuo siekiama privilioti atsargiausias žuvis, o tinkamas masalas yra galingasa raktas į sėkmę. „Dynamite Baits Spicy Shrimp & Prawn Foodbait Pop-Ups“ yra meistriškai sukurti, kad išskirtų krevečių aromatą, sukurdami nenugalimą pagundą, kuriai negali atsispirti net išrankiausi karpiai.

    Panaši prekė mūsų parduotuvėje: https://krante.lt/lt/boiliai/4023-dynamite-baits-squid-octopus-pop-ups-plaukiantys-boiliai-.html

    Skersmuo
    • 15mm

     
    • "Dynamite Baits Spicy Shrimp & Prawn Foodbait Pop-Ups": "Dynamite Baits Spicy Shrimp & Prawn Foodbait Pop-Ups" yra aukščiausios kokybės karpių masalai, sukurti taip, kad atkartotų viliojančias krevečių savybes. Šie vėžiagyviai yra žinomi dėl savo puikaus kvapo ir skonio karpiams, todėl jie yra natūralus masalo pasirinkimas.
    • Nenugalimas patrauklumas: pagrindinis aštrių krevečių tikslas yra padidinti jūsų masalo patrauklumą. Krevečių kvapas ir skonis sukuria nenugalimą derinį, kuris vilioja karpį savo viliojančiu aromatu.
    • Plūduriuojantis pristatymas: šie masalai yra plūduriuojantys, tai reiškia, kad jie kels jūsų kabliuką nuo dugno. Tai reikėtų įvertinti ir tinkamai pateikti šį masalą.
    • Universalus pritaikymas: aštrių krevečių "pop ups" galima naudoti įvairiais būdais. Galima naudoti atskirai, galima kombinuoti su kitais masalais. Tinka tiek komerciniuose tiek laukiniuose ežeruose. Jų universalumas leidžia pritaikyti savo požiūrį į skirtingas žvejybos situacijas.
    • Realistiška išvaizda: "pop ups" išlaiko savo natūralią išvaizdą, kvapą ir tekstūrą, labai panašią į tikras krevetes. Karpius natūraliai traukia šio masalo autentiškumas.
    • Įrodyta sėkmė: karpių meškeriotojai visame pasaulyje patvirtino "Dynamite Baits Spicy Shrimp & Prawn Foodbait Pop-Ups" veiksmingumą didinant jų sugavimo rodiklius. Jie greitai tapo patikimu pasirinkimu žvejojant karpius.
    Boilių tipas
    Plaukiantys (Pop Ups)
    Boilių skersmuo (mm)
    15 mm
    Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

    Jums taip pat gali patikti

    Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

    16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

    Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
    Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą