Nash MF60 Indulgence 5 Season Sleep System...
    Nash MF60 Indulgence 5 Season Sleep System Compact Miegamoji Sistema

    Nash MF60 Indulgence 5 Season Sleep System Compact Miegamoji Sistema

    T9450
    515,99 €
    Su mokesčiais
    Preliminari mėnesinė įmoka nuo 17.77€
    Greitas pristatymas

    "Nash MF60 Indulgence 5 Season Sleep System Compact" - Kompaktiški rėmo matmenys padidina erdvę po nedidelio ploto pastogėmis, tokiomis kaip „Titan Hide“ ir „Hide Camo Pro“, neprarandant apsaugos ir miego kokybės, o visą rėmą dengiantis čiužinys „Compact“ suteikia daugiau vietos nei kitos mažo rėmo miego sistemos.

    Panaši prekė mūsų parduotuvėje: https://krante.lt/lt/miegamosios-sistemos/4087-nash-indulgence-mf60-5-season-ss3-miegamoji-sistema-.html

     

    5 sezonų įvertinimas: „5 Season“ žymėjimas rodo, kad ši miegojimo sistema tinkama naudoti itin šaltomis sąlygomis, todėl puikiai tinka žvejams, žvejojantiems vėlyvą rudenį.

    Kompaktiškas dizainas: nepaisant aukštos izoliacijos ir šilumos, „Nash MF60 Indulgence Compact“ yra gana kompaktiška, todėl ją lengva transportuoti ir laikyti.

    Integruota lova ir miegmaišis: ši miego sistema sujungia ir lovą, ir miegmaišį, užtikrindama, kad meškeriotojai turėtų „viskas viename“ sprendimą, leidžiantį išlikti šiltai ir patogiai ilgų žvejybos sesijų metu.

    Aukštos kokybės izoliacija: miego sistema sukurta naudojant aukščiausios kokybės izoliacines medžiagas, kad būtų užtikrintas puikus šilumos išsaugojimas ir šaltu oru meškeriotojai sušiltų.

    Reguliuojamos kojelės: Miego sistema turi reguliuojamas kojeles, leidžiančias nustatyti lovą patogiame aukštyje ir prisitaikyti prie nelygios žemės.

    Komfortas ir palaikymas: „Nash MF60 Indulgence Compact“ suteikia patogų ir palankų miegojimo paviršių, užtikrinantį, kad meškeriotojai galėtų gerai pailsėti net ir ilgų žvejybos sesijų metu.

    • 5 sezonų
    • Paaukštinta pagalvės dalis ir įspaustas Indulgence logotipas
    • Dviejų sluoksnių antklodė su užtrauktuku. Vieno sluoksnio 3 sezonų antklodė suteikia erdvų vasaros komfortą, o antrasis užtrauktukas ant sluoksnio prideda iki 5 sezonų ir ilgiau, kad užtikrintų šilumą
    • Padidintas vyrių mechanizmas su dviem suspaudimo dirželiais plokščiam transportavimui
    • "Camo" tinklelio kišenės vertingiems daiktams abiejose rėmo pusėse
    • Matmenys: 191cm (l) x 75cm (w) x 25cm (h)
    Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

    Jums taip pat gali patikti

    4 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

    Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
    Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą